2777
2789

قاسم رفت تو گروه کاوش با جواد قهر کرد...مسعودم با جواد قهر کرد...جوادم پدر مژگان صورت زخمی رو خونه سالمندان برده ازش مراقبت می کنن.

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سر چی قهر کردن؟ مرضیه اومد تو فیلم؟

سر این که جواد گفته اون طرحشون رو بسازن و قاسم گفت تو زور میگی و...

آره

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💞تیکرِ تولد یک سالگی دخترام💞 این که بخوای با محدودیت و اصرار کسی بهت وفادار باشه مثل این می مونه که تیکه های لیوان شکسته رو با زحمت بخوای بچسبونی و توش آب بخوری همین قدر بی فایده و همین قدر بی معنی!!

همین؟ دیگه خیلی خلاصه گفتی عزیزم😂

😂😂خودت نگاه کنی بهتر متوجه میشی 

ماشین رو بهشون تحویل دادن ماشین مسعود ولی کوادکوپتر ندادن مرضیه مقدم دختر دکتر اومد تو گروه دختره مافی

ای قاسم نامردمرضیه چیکار کرد کی بود؟

مرضیه تهش با جواد ازدواج میکنه😅

اینو همیشه با خودت تکرار کن که تو هیچ کی نیستی که به خودت اجازه بدی به بقیه راحت توهین کنی... در کمال ادب نظرتو بگو اگه نمیتونی مودب باشی پس منو ریپ نزن... من مثل تو حوصله دعوا ندارم... من مثل تو عادت ندارم یقه مردمو واسه طرز فکرشون بگیرم😊
مژگان از خارج برگشته؟

نه هنوز 

1
5
10
15
20
25
30
35
40

😂😂خودت نگاه کنی بهتر متوجه میشی ماشین رو بهشون تحویل دادن ماشین مسعود ولی کوادکوپتر ندادن مرضیه مق ...

دختر کدوم دکتره؟؟ توفیقی؟

منو پسرم شما همه😍😘 مادر از مرگ نمیترسد...تنها نگرانی یک مادر این است که فرزندش را در دنیایی تنها بگذارد که هیچکس مانند او دوستش نخواهد داشت.