2777
2789
عنوان

خانومایی که خیلی عاشق شوهراشونن

| مشاهده متن کامل بحث + 1263 بازدید | 86 پست
😂😂😂 شوهرمن خستم کرده روزی صدبارمیپرسه پسرخالتوددس داری یانه (پسرخالمه) اخرش عصبانی میشم میگم نه ...

😂دیوونمون کردن اینا

خوشبخت باشین عزیزم🤩

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
خود شما چند سالته؟ همسرتون چند سالشه؟ بچه چند وقتشه؟ کلا اهل دل و قلوه بازی هستی یا نه؟

من 25شوهرم 32بچم 8ماهشه تقریبن

نه 

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار که نمیدونم چی بگم؟ ولی خب به گفته خودش هم براش دلگرمی ستم هم پشتگرمی

میدونه حتی اگه از همه دنیا شاکی و ناراحت باشه یه نفر رو تو خونه داره که میتونه باهاش حرف بزنه و رازدارشه و تا حد امکان کمک میکنه

من همیشه محترمانه و با ادب نظرمو بیان میکنم. هر جا ادب نشون دادم و بی ادبی دیدم عین خودشون رفتار نمیکنم و نمیگم با هرکی عین خودش، فقط به این فکر میکنم که من از یه گوساله توقع ادب ندارم! چون اون تو طویله بزرگ شده، از طرفی بین گاوها هم رشد کرده! در مورد خیلیا هم همینطوره. مراقب شخصیت خودتون باشید🤩🌹سر تا پایم را خلاصه کنندمی شوم "مشتی خاک"که ممکن بود "خشتی" باشد در دیوار یک خانه، یا "سنگی" در دامان یک کوه، یا قدری "سنگ ریزه" در انتهای یک اقیانوس، شاید "خاکی" از گلدان‌یا حتی "غباری" بر پنجره! اما مرا از این میان برگزیدند :برای" نهایت"برای" شرافت"برای" انسانیت"و پروردگارم بزرگوارانه اجازه ام داد برای :" نفس کشیدن "" دیدن "" شنیدن "" فهمیدن "و ارزنده ام کرد بابت نفسی که در من دمیدمن منتخب گشته ام :برای قرب برای رجعت برای سعادت من مشتی از خاکم که خدایم اجازه ام داده:به انتخاب، به تغییر ، به شوریدن، به" محبت "

براش میوه خُرد کن سس شکلات بزن یا عسل کنجد و مغزیجات بپاش روش و چندتا بیسکویت کنارش بچین ببر  ...

صبحانه خونه نمیخوره چون من اون ساعت خابم

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن
من 25شوهرم 32بچم 8ماهشه تقریبن نه 

خب همسرت دوست داره از زبون تو بشنوه.اگه به طور نرمال میگی و همه چی از سمت تو اوکیه، ولی ایشون هی اصرار می کنه. و هی می چسبه بهت ، شخصیت مهرطلب داره. و اینجوری خیلی سخت میشه برات
اما اگه شما به طور نرمال عشق و علاقه نمیدی و مثلا کمی در صحبت و برخورد سرد هستی، خب ایشون دلش زن پرشورتر و گرمتری میخواد.
پس بهتره به خودت بیایی و نیازش رو برطرف کنی

ببین.
می دونم بچه داری سخته
خیلی هم کم خواب هستی.
ولی صبح ها همسرت رو بدرقه کن. بعد بخواب دوباره.
من تو ظرف غذای همسرم گاهی یادداشت میذاشتم، مثلا یه برگه کوچیک تو ظرف غذاش.
می نوشتم دوستت دارم.
یا نوش جونت با یه قلب.
وسط روز زنگ بزن از یه کار با مزه نی نی یه تعریفی براش بکن.
شبها قبل از اومدنش لباس خوشگل تنت کن.
موزیک بذار.
خوشحال باش

بیشترعملی میخام گفتنی سخته برام

سورپرایز کردن.
مثلا من گاهی با کالسکه با بچه می رفتیم نزدیکش. از سر کار می اومد، بچه رو با کالسکه می گردوندیم. خیلی از اینکار خوشش می اومد.
منم حین این پیاده روی دستش رو می گرفتم.
مثلا به بچه تو کالسکه می گفتم: ببین چه بابای خوبی داری.
داره می برتت گردش.
خداروشکر ما بابایی خوب داریم.
باباجون عاشقتیم  
خب اینا که حرف بچه نیست. حرف توست ولی انگار داری از دهن بچه میگی. و بابا خیلی ذوق میکنه.در یه لحظه عاشق دوتاتون میشه. تو و نی نی 

وسط روز با واتساپ عکس خوشگل از خودت و نی نی بنداز.
زیرش بنویس: عاشقان بابا امیر( مثلا . من نمیدونم اسم همسرت چیه. )
بفرست براش
نزدیک اومدنش به منزل آرایش کن. لباس خوشگل تنت کن.
عکس بنداز بفرست با واتساپ
زیرش بنویس: خانوم شما منتظر آقاشونه... با عشق