2777
2789
عزیزم چون صرفا کودکانو تخصصی نخوندم چیزی که بیشتر مسبب پرخاشگری کودکه رو گفتم  یسری نشانهای دی ...

عزیزم لطفا اگه میتونی منم راهنمایی کن

من سه تا بچه پشت سرهم دارم بچه های آرومی هستن بزرگه شش سالشه دومی ۴سالشه کوچیکه یکسالو نیم حالا مشکل من اینه که بچه هام نمیتونن از خودشون دفاع کنن با اینکه تو خونه همش در حال کشتی و دعوا هستن باهم 

من اوایل فکر میکردم بخاطر تنبیه هایی که من هر از گاهی داشتم اینجورین ولی الان میبینم دختر کوچیکمم همینجوریه با اینکه اصلاحات دعواش نکردیم😥😥چکار کنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من کلید رو بهت دادم... دیگه اگر بخوای بهونه بیاری و در نقش قربانی و مادر کلافه ظاهر بشی خودت میدونی! ...

اخ من قربونت برم ....مرسی عزیزدلم...بسیار عالی بود...چشم حتما ...من هم باید پس تغییر بدم خودمو...

خدایا شکرت..
عزیزم اتفاقا مادر و خانواده‌ ی بسیار همراهی دارم...کمکم میکنن...ولی باز پسرم ب هر نحوی شده عصبانی می ...

به نظرم طبع بدنش و خوراکیهایی که میخوره،کارتنهایی که میبینه،نوع بازیها،و موارد مختلف اگر بهش توجه کنی میتونه خیلی کمک کننده باشه.مثلا بچه های خودم اگر یبوست داشته باشند،آهن و قند بدنشون پایین باشه بد اخلاق میشن.روزایی هم که زیاد تلوزیون میبینن خیلی بد اخلاق میشن.البته بازیهای با حال قدیمی خیلی کمک کنندست.مثلا دخترم چیدن متکاها روی زمین و پریدن و کله ملق زدن روشون رو خییییلی دوست داره.

میبزم حتما...اره دقیقا...بچه بزرگ دختر باشه انکار مشکلات کمتره

اره دخترا به واسطه حس مادری که دارن از بچه کوچیکتر بهتر مراقبت میکنن و باهاش کنار میان

ولی من از الان با برادرش آشناش کردم،بعدشم برای بعد دنیا اومدنش برنامه ریختم که دچار استرس و اضطراب نشه که بخواد از برادرش بدش بیاد

👁️ “زندگی کردن” کمیاب ترین اتفاق دنیاست… اغلب مردم فقط “وجود دارند”…👣 proudly Mom Of Two 💖
به نظرم طبع بدنش و خوراکیهایی که میخوره،کارتنهایی که میبینه،نوع بازیها،و موارد مختلف اگر بهش توجه کن ...

اره راس میگی دقت نکردم اصلا...کارتون هایی ک زدن توس داره داره و خیلی دقت می‌کنه...باید محدود کنم ...ممنون

خدایا شکرت..
اصلا همو نمیزنن؟؟؟چ عالی...حتما مادر آگاهی داشتن ک اینطور آرام و خوب هستند...

چرا بابا همیدیگرو بخاطر اسباب بازی و اینا میزنن کشتی میگیرن آخرش بحثشون میشه و...خیلی چیزای دیگه ولی در کل گفتم همدیگرو خیییلی دوست دارن یکیشون بخوره زمین اون یکی ناز و نوازشش می‌کنه 

چرا بابا همیدیگرو بخاطر اسباب بازی و اینا میزنن کشتی میگیرن آخرش بحثشون میشه و...خیلی چیزای دیگه ولی ...

پسر منم خواهرشو خیلی دوست داشت...دوسه ماهی میشه اینطور شده میگه دوستتون ندارم و..ادیت می‌کنه و خودشو میزنه

خدایا شکرت..

تنها راهی که به ذهنم میرسه روانشناسه کودکه .. 

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
چون دانشجو روانشناسیم :))))

حالا من دانشجو روانشناسی نیستم ولی هم مطالعات روانشناسی دارم هم بسیار تجربه دارم هم خودم این شرایط رو داشته‌ام.

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
حالا من دانشجو روانشناسی نیستم ولی هم مطالعات روانشناسی دارم هم بسیار تجربه دارم هم خودم این شرایط ر ...

بازم تونسی برام بگو...بکو چیکار کنم... لطفا..کلا رفتارمو عوض کنم .ممنون میشم ازت خیلی احتیاج دارم درمانده شدم

خدایا شکرت..