2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حق داره

من به عنوان فرزند اول خانواده که با برادرم دو سال و با خواهرم سه سال فاصله سنی دارم، میگم که حق داره و  دلم میخواد شما رو بگیرم یک فصل بزنم! که در حق فرزند اول ظلم میکنید...

اما حالا که شده...

راه حل اینه که هر طور شده از مادربزرگها، خواهر، همسر کمک بگیری که امور فرزند کوچیکه رو اونها برعهده بگیرند و وقت آزاد و واقعی شما، برای پسرت بیشتر بشه.

یعنی بری یک ساعت دو ساعت باهاش بازی کنی یا حرف بزنی یا بیرون بری، بدون نگرانی از فرزند کوچیکه... باید مطمین بشه که دوستش دارید و براتون مهمه...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بچه پشت سر هم ندارم ولی خواهرشوهرم داره 

گاهی کوچیکه رو به عمد میسپاره به بزرگه و میگه مواظبش باش تا برم کمدا رو مرتب کنم و دورادور مواظبشونه 

میخواد حمایتگر و مسئولیت پذیر بارش بیاره 

اندازه هم نازشونو بکش حتی گاهی بزرگه رو بیشتر چون بزرگه بیشتر میفهمه

باهاش وقت بگذرون تا بفهمه هنوز برات مهمه 

نقاشی باهاش بکش 

برنامه کودک ببین

الهی خوشی هم قدم باشه باتو ...الهی که چشمام نبینه غماتو ...الهی نبینم که بی تکیه گاهی ... فقط شادیاتو ببینم الهی  ❤🌸🌹🌺      میشه برا سلامتی پسرم 🐣 و ظهور امام زمان (عج) دو تا صلوات بفرستی... مرسی😍😘
چشم...عزیزم ممکنه بگین مشاوره چی گفت 

خیلی شقنگ حرف میزد گفت رفتو اندتو خیلی کم کن بچه لزومی نداره هروز هرهفته مادبزرگ عمه خاله ببینه دوهفته یه بار خوبه گفت هرروز اسباب بازی نگیرید براش بزار صبر انتظارو یاد بگیره اصلا تنبیه فیزیکی کلامی نکنید بچرو که من البته نمیکنم گفت بچرو تهدید نکنید مخصوصا بااسباب بازیاش ببرش پیاده روی پارک 

قاعدتا پرخاشگری کودک ناشی از اینه که شما توحهتون به خواهرشه و مثل قبل حس میکنی به نیازهاش توجه نمیشه ...

عزیزک باور کن توجه من بیشتر ب بزرگس تا کوچیکه...ولی تا بیام حتی شیر بدم ب کوچیکه...این ببینه قیااامت میکنه

خدایا شکرت..

پسر منم کلا پرخاشگره

حتی قبل از به دنیا اومدن خواهرشم بچه های دیگرو گاز میگرفت

اختلافشون یک سال و هشت ماهه

جرات نمیکنم جایی ببرمش به هر شکل به بچه های دیگه آسیب میرسونه

خواهرشم که از دستش امون نداره

بچه ی خونگرمو مهربونیه ها

ولی با بچه ها نمیسازه

قاعدتا پرخاشگری کودک ناشی از اینه که شما توحهتون به خواهرشه و مثل قبل حس میکنی به نیازهاش توجه نمیشه ...

یکی یک حرف علمی و درست زد...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...

بازم تاپیک شمام😄 منم درگیرم . اختلاف سنی شون یکسال و دو ماهه. پنجشنبه جلسه سوم مشاورمونه.

کیا با وجود همه سختی هاش دوست دارن چهارتا بچه داشته باشن؟😄 ریپلای کنین همدیگه رو پیدا کنیم😃
حق داره من به عنوان فرزند اول خانواده که با برادرم دو سال و با خواهرم سه سال فاصله سنی دارم، میگم ک ...

عزیزم اتفاقا مادر و خانواده‌ ی بسیار همراهی دارم...کمکم میکنن...ولی باز پسرم ب هر نحوی شده عصبانی میشه سر هر چیزی...نمیدانم چیکار کنم دیگه

خدایا شکرت..