2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

عزیزم هر اطلاعاتی که لازم داری رو می تونی از دکتر پوریوسف بپرسی برای مشاوره بری پیششون راهنماییت میکنن

ایشون متخصص انواع جراحی زیبایی هستن میزان رضایتشون هم خیلی بالاست من خالم لیفت و پروتز انجام داده پیششون

آدرس مطب : سعادت آباد سرو غربی ،جنب رستوران ماهی خوب ،برج تجارت ،طبقه۶واحد۲۶
شماره تماس : 09926761782

https://jarahezibaei.com/
این پیج اینستاگرامشون

دکتر مریم شریفی رو که میشناسی تو تهران بزن لیفت سینه دکتر شریفی تو سایتش درباره لیفت سینه کامل توضیح داده مقاله اش هم جدید هست. خود دکتر شریفی هم خوبه اگه می خوای عمل کنی تو پیجش عکس عمل هاش ببین

برای لیفت سینه من بهت پیشنهاد میکنم ی سر برو کلینیک هرا تو ستارخان

من پارسال رفتم بهترین و ماهر ترین دکترای تهران رو داشتن

من از لیفت سینه ای که کردم خیلی راضی ام

میخوای میتونم ادرس سایتش و شماره تماسش رو بهت بدم برو سر بزن

https://heraclinic.ir/

66933906 - 66933869

من خودم که پیش دکتر مجید نداف کرمانی رفتم برای لیفت سینه خیلی راضی بودم 

سینه هام که خیلی فرمشون خوب شده خواستی برای مشاوره برو پیشش شمارشم از تو اینترنت می تونی پیدا کنی گلم 

عزیزم من تعریف دکتر محمدرضا ترحمی رو شنیدم که فوق تخصص جراحی پلاستیک و زیبایی هستن برای لیفت سینه رفتم پیش شون خیلی عالی و با حوصله راهنمایی کردن و گفتن فعلا  تا بارداری و زایمان صبر کنم و قرار شد بعدش برم پیش شون  . دوستم پیشش لیفت سینه انجام دادهم خیلی راضی بودگرد و مثل پروتز عمل کرده بودانگار که پروتز گذاشته بود ولی پروتز نبود

اگه برای لیفت سینه دنبال دکتر خوبی هستی من بهت دکتر محمد حسن باقری معرفی میکنم ایشون از بهترین فوق تخصص های جراحی پلاستیک در تهران هستن که میتونن به هر کسی در رسیدن به یک زیبایی ایده آل کمک کنن.