2777
2789
مادر من همیشه میگه کور برو خونه یکی ،لال بیا بیرون.

اره صد درصد همینطوره

ادم نباید هرچی تو خونه کسی میبینه بره بگه بیرون👌

اینجا ک کسی کسیو نمیشناسه جهت فان تعریف میکنیم😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وااااای اینو یادم میاد میخام خودکشی کنم  پنج شیش سالم بود بعد دیده بودم مامانم نوار میزاره ولی ...

خدا لعنتت‌ نکنهذپاره شدم 😂😂😂

متعهد 💙👫🏻تاریخ عشقمون‌ ۱۳۹۸.۲.۵💫نقص در معرفتِ ماست نِگارا وَر نه، نیست بی‌ مصلحتی حکمِ خداوند حکیم :)‌ معماری دانشگاه میبد👷‍♀️زهرام‌ بهم میگن میتی😁میترا... عشقم تو تاکسی عاشقم شد 😑😂🦦❤️🤦🏻‍♀️ دختر رشتی یزدی اصفهانی قاطی🤩😂
وایییییبی چندش    حتما واسه همون خارش داشته    

نمیدونم لامصبو 😂😂خیلی بد بود بعد ناخونامم بلند بود این ابای خشک شده رفته بود زیر ناخونام😂😂😂😂😂😂😂

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
درواقع مجرد نبوده😅😅

والا نمیدونم ما ک دوسه سال دیگ رفتیم عروسیش

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
به نظرم كار خوبي نيست متاسفانه مهموني داشتم كه يه شب خونم موندن صبح زود زن و شوهر يكي يكي رفتن حمام& ...

واقعا بده منم دوس ندارم کسی رو رختخوابام اینکارو کنه😬😤

جاشونو جدا کن حالشون گرفته شه😂

😒اگه بی ادب و بی منطقی ریپ نزن لطفا😒 😐خطاب به آدم مورد علاقه‌ام: میخوام بهت بگم اصلا مهم نیست که چقدر از هم دوریم، تو واسه منی و منم واسه تو.M🥺❤️
وای دارم ب اون دستمال کاغذیایی ک تو هوا بودن و قیافه برادرشوهرت اون لحظه فک میکنم😂😂😂😂

شانس آوردم جاریم ندید،خدا رحمتش کنه، وسواسی بود.😅

باید چیزی رو که دوست نداریم تحمل کنیم، تا از چیزی که برامون ارزشمنده، دفاع کنیم.👌🏻🌸
نميدونم چرا هنوز بعد گذشت سالها ازشون چندشم ميشه😆😆😆

چندش که نه ولی کاری کردن حداقل جار نمیزدن من بعد ۱۵سال ازدواج خونه مامانم که میرم خجالت میکشم کاری کنم که مجبور باشم برم حمام برای اثباتم جامون رو میندازم تو سالن 😁

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
خدا لعنتت‌ نکنهذپاره شدم 😂😂😂

بیام بدوزمت😂😂😂😂من کلن ادم تباهی بودم 

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
تو چن سالگی؟😅

هشت😑💔 

کلا بچگیم نابود شد

- خود خَزانیم و دم از شوق بهاران ممی‌زنیم.                           در وطن خویش غریب :)                                                    ستین ۱۹ هستم دیگه 😌❤️
چهار سال میشه نامزدیم شوهرم مشهده من افغانستان مرزا بسته شد پول ندارن خیلی حالت های بدی نمیخوام از د ...

ایشالا عزیزم، درست میشه نگران نباش😘

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...