بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
نمیدونم لامصبو 😂😂خیلی بد بود بعد ناخونامم بلند بود این ابای خشک شده رفته بود زیر ناخونام😂😂😂😂😂😂😂
نخووووووووووون 😬😂 بهخرهمیگنازیکتا سه بشمار؛خرهمیگه:١...٢..٣...!سلامتیاوناییکهشماردن..😂🥀🖤 عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂 درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این میارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستنها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
نميدونم چرا هنوز بعد گذشت سالها ازشون چندشم ميشه😆😆😆
چندش که نه ولی کاری کردن حداقل جار نمیزدن من بعد ۱۵سال ازدواج خونه مامانم که میرم خجالت میکشم کاری کنم که مجبور باشم برم حمام برای اثباتم جامون رو میندازم تو سالن 😁
زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏
نخووووووووووون 😬😂 بهخرهمیگنازیکتا سه بشمار؛خرهمیگه:١...٢..٣...!سلامتیاوناییکهشماردن..😂🥀🖤 عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂 درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕