2777
2789
تو خونه نبود ولی یسری خالم بهم گف بیا کمرمو بخارون بعد داشتم میخاروندم دیدم یه چیزای ی تو کمرشه مث ا ...

وایییییبی چندش  حتما واسه همون خارش داشته  

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هيج وقت نتونستم درك كنم چطور خونه ي كس ديگه اي اينكارو ميكنيد حالا يه شب تحمل ميكرديد ديگه 😫😫

وای ماهم اصن جای دیگ نمیتونیم حس بگیریم ولی خب ی چندباری شوهرم گیرداده دیگ

یه عالمه🤣🤣 ماشالا فعالم بودن😅😂

اره عکسم گرفتم خخ 

ب دعای شما عزیزان اعتقاد دارم لطفا برام دعا کنید دامنم سبز بشه تا زندگیم‌خراب نشه ممنونم تا اینجا اومدی برای ظهور امام زمانم صلوات بفرس🥰😘😍
وای ماهم اصن جای دیگ نمیتونیم حس بگیریم ولی خب ی چندباری شوهرم گیرداده دیگ

به نظرم كار خوبي نيست متاسفانه مهموني داشتم كه يه شب خونم موندن صبح زود زن و شوهر يكي يكي رفتن حمام 

آخه بگو مجبوري ؟!بعدشم صبحانه كه خوردن رفتن خونشون!😐 محبور شدم تمام رخت خوابا روبشورم 😖

مربوط به خودمون بود😩 شب خونه برادر شوهرم مهمان بودیم و برای خواب موندیم، صبح برادرشوهرم رختخوابمون ...

صحنه رو تصور کردم خندم گرفت😅😅😂

دسمال کاغذیا تو هوا😅

دل را سر شوقی اگرم بود، تمام شد...

وااااای اینو یادم میاد میخام خودکشی کنم 

پنج شیش سالم بود بعد دیده بودم مامانم نوار میزاره ولی نمیدونسم برا چیه عاقا منم یرو اومدم چار پنجتا دسمال کاغذی تا زدم گزاشتم لای پام 

بعد یکی دوساعت همیجور داشتم با مامان بابام بازی میکردم دوتایی شرو کردن ب قلقلک دادنه من یهو رو زمین کشیده شدم شللوارم رف پایین دسمالا افتاد رو زمین😑😐

بعدگریم گرفته بود 😂😂

خداکنه مامان بابام یادشون رفته باشه😢😂😂😂😂

نخووووووووووون 😬😂                                           به‌خره‌میگن‌از‌یک‌تا سه بشمار‌؛خره‌میگه:١...٢..٣...!سلامتی‌اونایی‌که‌شماردن..😂🥀🖤                                   عاشخ همتونم ک تا اینجا اومدین من گفتم نخونا ولی خو شوما حس کنجکاویت گل کرد😂😂                                  درهرصورت ببخشین قصد توهین نداشتم فقط محض اینکه لبخند بنشونم رولبای قشنگتوون✌️💕
به نظرم كار خوبي نيست متاسفانه مهموني داشتم كه يه شب خونم موندن صبح زود زن و شوهر يكي يكي رفتن حمام& ...

چه پر اعتماد به نفس حداقل حمومشون رو می‌داشتند خونه خونه خودشون خو😐

زندگی میچرخه مثل یه تاس امروز حکم میکنی فردا التماس😏