2777
2789
عنوان

قرعه کشی ایرانخودرو

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 36 پست
چرا بابا همش اوکیه شرایطمون

پس چرا نیوفتاد تا حالا🙄😑😑

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 

من ۳۷ بار نوشتم فعلا که خبری نیس

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دوستانی ک اسمشون درومده چند روزه تحویل گرفتید؟؟؟

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          
تا ۹ امشب وقت ثبت نام هست بعدشم گفتن زود جوابش میاد شاید تا آخر هفته

کدوم سایت سایت خود ایران خودرو؟یا این سایتی که جدیدا معرفی کردن

همینطوری که داری رد میشی یه صلوات مهمونم‌کن🥰بفرست دیگه😃
کدوم سایت سایت خود ایران خودرو؟یا این سایتی که جدیدا معرفی کردن

همین که جدید معرفی کردن سایتهایه قبلی فکر کنم فعلا ثبت نام ندارن

با افتخار میگم خادم مجازی حرم امام رضا ع ھستم مشھد زندگی نمیکنم اما با مسول ختم حرم در ارتباطم و ختمارو اینجا میزارم تا با دلایہ پاکتون بخونید و حاجت بگیرید و دلتون شاد شہ و اینطوری منم شادم لطفا برای من و ھمہ مریضا دعا کنید شفا بخایید واسہ بیمارا، بچہ بخایید واسہ منتظرا،پول بخایید واسہ ندارا، خونہ بخایید واسہ مستاجرا و خوشبختی بخایید برای ھمہ اول برای ھمہ بخایید از تہ دل، بہ خدا قسم خودش دعاتونو مستجاب میکنہ و بھترینارو بہ خودتون میدہ عزیزان ذکر و قرآن خوندن زندگی رو تغییر میدہ یہ تغییر قشنگ امتحان کنید ضرر نمیکنید من تجربہ دارم کہ میگم الھی ھر چی از خدا میخایین بھتون بدہ البتہ اگہ بہ صلاحتونہ و وقتش رسیدہ التماس دعا دوستایہ گلم
ثبت نام از کی بوده ؟وتا کی ادامه داره؟

از دوشنبه هفته قبل تا ۹ امشب

دوستانی ک اسمشون درومده چند روزه تحویل گرفتید؟؟؟

خب بستگی داره . کدوم طرح رو شرکت کنی  

تو زندگی بیا شعار ندیم عمل کنیم .  یه دختری هستم با همه چی جنگیدم  تا به اینجا رسیدم بازم میجنگم تا به هدفم برسم واسم دعا کنین تا به هدف هام برسم ممنونم . 
خاک تو سرشون با این قرعه کشیا. شاید ۵۰بار خانوادگی اسم نوشتیم یکبارم درنیومده.معلوم نیست چجوریه

من برا خودمو ۴ تا عموم و دامادمون جمعا تا حالا بالا ۱۳۰ بار نوشتم درنیومدم 

همسایمون هردوتا پارسال برنده شدن

خب بستگی داره . کدوم طرح رو شرکت کنی  

س ماهه برنده شدم ی ماهش گذشت میخوام ببینیم راس س ماه میدن یا تاخیر داره

پرواز را به خاطر بسپار ، پرنده مردنیست…✨.                                            •دُختِ پَروانهِ🦋                                                       •اُردیبهشتی🌿                                                                              •مُتاهِل💍                                                                          

آدرس سایت برا ثبت نام میدید

اگر سوالی راجع به باشگاه یا ورزش داری ازم بپرس،در خیلی از موارد چون حوصله طرف مقابل رو ندارم اصلا اعلانش رو‌ باز نمیکنم و نخونده پاک میکنم خودت رو اذیت نکن بانو