دلبرطلاییsn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 151 عنوان اوناییکه که امسال فرهنگیان قبول شدن بیان 145 بازدید | 14 پست میشه تراز سوابق تحصیلی و تراز کنکور سراسری و تراز کنکور فرهنگیان و تراز که برامصاحبه بهتون دادن رو بگین همچنین این که امسال مصاحبه چه طور بود 1404/06/13 | 12:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پرستوخانووووم عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 178 سوابق ۷۸۰۰کنکور ۷۰۰۰رشته ریاضیمصاحبه بد نبود خوبه چی میشه آخر قصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم !💖
نازنین۸۲۸۲ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 1436 سوابق ۷۸۰۰کنکور ۷۰۰۰رشته ریاضیمصاحبه بد نبود خوبه چند داد مصاحبه
پرستوخانووووم عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 178 چند داد مصاحبه ۸۷۰۰ چی میشه آخر قصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم !💖
پرستوخانووووم عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 178 ابتدایی آوردی سال اولت بود عزیزم آفرین اره عزیزم ممنون چی میشه آخر قصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم !💖
این_منمم عضویت: 1401/05/23 تعداد پست: 12013 سوابق ۷۸۰۰کنکور ۷۰۰۰رشته ریاضیمصاحبه بد نبود خوبه مبارکه عزیزم دیدم چی قبول شدی منم رشتم ریاضی بودیه سوال میشه بپرسم معدلت چند بود بهت تراز ۷۸۰۰ داده ؟به من ۷۳۰۰ داده 🌳🌻«إِلَهِی کَیْفَ أَدْعُوکَ وَ أَنَا أَنَا وَ کَیْفَ أَقْطَعُ رَجَائِی مِنْکَ وَ أَنْتَ أَنْتَ إِلَهِی إِذَا لَمْ أَسْأَلْکَ فَتُعْطِیَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَسْأَلُهُ فَیُعْطِینِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَدْعُکَ فَتَسْتَجِیبَ لِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَدْعُوهُ فَیَسْتَجِیبُ لِی إِلَهِی إِذَا لَمْ أَتَضَرَّعْ إِلَیْکَ فَتَرْحَمَنِی فَمَنْ ذَا الَّذِی أَتَضَرَّعُ إِلَیْهِ فَیَرْحَمُنِی إِلَهِی فَکَمَا فَلَقْتَ الْبَحْرَ لِمُوسَی عَلَیْهِ السَّلامُ وَ نَجَّیْتَهُ أَسْأَلُکَ أَنْ تُصَلِّیَ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُنَجِّیَنِی مِمَّا أَنَا فِیهِ وَ تُفَرِّجَ عَنِّی فَرَجاً عَاجِلاً غَیْرَ آجِلٍ بِفَضْلِکَ وَ رَحْمَتِکَ یَا أَرْحَمَ الرَّاحِمِینَ.»🌸☘️🌼
پرستوخانووووم عضویت: 1401/04/15 تعداد پست: 178 از کجا دیدی ؟ 😂😂😂معدل کتبی نهاییم ۱۷.۴۱ شدشما قبول شدی ؟ چی میشه آخر قصه برسم به جایی که بگم دیدی تونستم !💖
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2086 حوصله تایپ نداشتم عکس فرستادم برات درصد همچی از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2086 خانوم مشاور:😂 از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
نازنین۸۲۸۲ عضویت: 1403/09/08 تعداد پست: 1436 اره عزیزم ممنون درصدهای کنکور ریاضی و تعلیم و هوش بیزحمت میشه بگی عزیزم
دلبرطلاییsn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 151 خانوم مشاور:😂 ممنون عزیزم میشه بگی برای عربی از چه کتاب تستی استفاده کردی؟
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2086 ممنون عزیزم میشه بگی برای عربی از چه کتاب تستی استفاده کردی؟ تست خیلی سبز ولی درسنامشو نخوندم ینی این درصد فقط برای ترجمه و تعریب و مثل بود من وقت نداشتم وگرنه قواعد هم تمرین میکردم درصد بالاتر میرف از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی
دلبرطلاییsn مدیر استارتر عضویت: 1402/01/29 تعداد پست: 151 تست خیلی سبز ولی درسنامشو نخوندم ینی این درصد فقط برای ترجمه و تعریب و مثل بود من وقت نداشتم وگرنه ق ... یه سوال دیگه،🤐برا هوش از چه کتاب تستی استفاده کردی
مریدا۸۵ عضویت: 1403/10/22 تعداد پست: 2086 من پی دی اف ازمونای قلمچیو میزدم از نظرت کجا رود؟! ور برود تو همرهی رفت و رها نمیکنی ،آمد و ره نمیدهی... تورک قیزی