___من___ مدیر عضویت: 1400/01/22 تعداد پست: 1791 عنوان برداشتتون از این عکس چیه؟ | مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 84 پست فرزندم تو هرگز به این دنیا که ارزش دیدن و زیستن ندارد نخواهی امد،و این تنها چیزیست که میتوانی به خاطرش به من افتخار کنی :)*کاربری مال دونفره.یه مجرد و یه متاهل.یه وقتایی سوالا و مشکلات بقیه رو هم میزاریم 1401/03/03 | 12:22 2 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
ftmdiamond عضویت: 1401/01/18 تعداد پست: 2969 یعنی وقتی عاشق یکی بشی اون عشق بهت کمک میکنههرچی افکار پوسیده و ناراحت کننده داری ازت دفع بشه و ذهنت به آرامش برسع نی نی ها رو خیلی دوس دارمممممممم
آلاگل۱۷ عضویت: 1400/11/13 تعداد پست: 6727 یعنی احساسات کاری کرده مغز حالش از وجود خودشو فرد و احساس به هم میخوره آتنا تایپ نویسنده دکتر آینده
ستاره_شمالی_ عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 1590 ایامن منحرفم 😐😐😐😐 چه نکته انحرافی داش😐 هیچ وقت امیدت به آدما نباشه...😉 چون تو سریعترین زمان نا امیدت میکنن...🙂همیشه روزهایی هست که انسان در آن کسانی را که دوست داشت، بیگانه می یابد...!
fatishko80 عضویت: 1398/08/12 تعداد پست: 99860 چه نکته انحرافی داش😐 نمیتونم بکم😐😐😐 وارﺩ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﺷﺪﻡ ﻭ ﻣﻨﺘﻈﺮ ﺑﻮﺩﻡ ﺗﺎ ﻧﺴﺨﻪﺍﻡ ﺭﺍ ﺗﺤﻮﯾﻞ ﺩﻫﻨﺪ👀.ﻓﺮﺩﯼ ﻭﺍﺭﺩ ﺷﺪ ﻭ ﺑﺎ ﻟﻬﺠﻪﺍﯼ ﺳﺎﺩﻩ ﻭ ﺭﻭﺳﺘﺎﯾﯽ ﭘﺮﺳﯿﺪ:ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ ﺩﺍﺭﯾﻦ؟ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﺑﺎ ﻟﺤﻨﯽ ﺗﻤﺴﺨﺮ ﺁﻣﯿﺰ ﭘﺮﺳﯿﺪ:😏ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺳﯿﻤﺎﻥ؟ ﺑﻠﻪ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﯾﻢ.ﮐﺮﻡ ﺿﺪ ﺗﯿﺮ ﺁﻫﻦ ﻭ ﺁﺟﺮ ﻫﻢ ﺩﺍﺭﻡ ﺣﺎﻻ ﺍﯾﺮﺍﻧﯿﺸﻮ ﻣﯿﺨﻮﺍﯼ ﯾﺎ ﺧﺎﺭﺟﯽ؟ﺍﻣﺎ ﮔﻔﺘﻪ ﺑﺎﺷﻢ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﮔﺮﻭﻧﻪ ﻫﺎ. ﻣﺮﺩ ﻧﮕﺎﻫﺶ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺩﺳﺘﺎﻧﺶ ﺩﻭﺧﺖ ﻭ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺭﻭ ﺑﻪ ﺻﻮﺭﺕ ﻓﺮﻭﺷﻨﺪﻩ ﮔﺮﻓﺖ ﻭ ﮔﻔﺖ:ﺍﺯ ﻭﻗﺘﯽ ﮐﺎﺭﮔﺮ ﺳﺎﺧﺘﻤﻮﻥ ﺷﺪﻡ ﺩﺳﺘﺎﻡ ﺯﺑﺮ ﺷﺪﻩ، ﻧﻤﯽﺗﻮﻧﻢ ﺻﻮﺭﺕ ﺩﺧﺘﺮﻣﻮ ﻧﺎﺯ ﮐﻨﻢ🤗…ﺍﮔﻪ ﺧﺎﺭﺟﯿﺶ ﺑﻬﺘﺮﻩ، ﺧﺎﺭﺟﯽ ﺑﺪﻩ.ﻣﺘﺼﺪﯼ ﺩﺍﺭﻭﺧﺎﻧﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺭﻭﯼ ﻟﺒﺎنش ﯾﺦ ﺯﺩ🙃…ﭼﻪ ﺣﻘﯿﺮ ﻭ ﻛﻮﭼﮏ ﺍﺳﺖ ﺁﻥ ﮐﺴﯽ ﻛﻪ ﺑــﻪ ﺧﻮﺩ ﻣﻐـ🚶🏻♀️ـﺮﻭﺭ ﺍﺳﺖ!ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻧﻤﯽﺩﺍﻧﺪ ﺑﻌﺪ ﺍﺯ ﺑﺎﺯﯼ ﺷﻄﺮﻧﺞ، ﺷﺎﻩ ﻭ ﺳـﺮﺑﺎﺯ ﻫـﻤﻪ ﺩﺭ ﯾﮏ ﺟﻌﺒﻪ ﻗﺮﺍﺭ ﻣﯽﮔﯿﺮﻧﺪ.😉 جایگاه شاه و گدا، دارا و ندار قبر اسـت…👩🦯تقواست کـه سرنوشت ساز اسـت💌 برای رسیدن بـه “کبریا” باید نه کبر داشت نه ریا💔💔
sisili70 عضویت: 1401/01/07 تعداد پست: 9095 چرا بعضیاتون فکرای منحرفی کردید مث مادربزرگم که سردرنمیاره چیه میگه این چیه دیگه خجالت نمیکشی بی حیا خخخخخ 😑
ستاره_شمالی_ عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 1590 قلب مغزو حامله کرد؟ 😐😂 هیچ وقت امیدت به آدما نباشه...😉 چون تو سریعترین زمان نا امیدت میکنن...🙂همیشه روزهایی هست که انسان در آن کسانی را که دوست داشت، بیگانه می یابد...!
اامید72 عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 350 شغلتون چیه؟؟ چطور؟ کاربر اقا🙏🏻ناشنوا باش وقتی که به آرزوهای قشنگت میگن محاله
پناه_کوشولووو عضویت: 1400/10/11 تعداد پست: 6061 چرا بعضیاتون فکرای منحرفی کردید مث مادربزرگم که سردرنمیاره چیه میگه این چیه دیگه خجالت نمیکشی بی حیا ... واااای مامان بزرگا عاااااالین عاااالی 🤣🤣🤣🤣🤣🤣
ستاره_شمالی_ عضویت: 1400/08/17 تعداد پست: 1590 چرا بعضیاتون فکرای منحرفی کردید مث مادربزرگم که سردرنمیاره چیه میگه این چیه دیگه خجالت نمیکشی بی حیا ... من هرچی نگا میکنم چیز منحرف کننده نمیبینم چرا😂😂😐 هیچ وقت امیدت به آدما نباشه...😉 چون تو سریعترین زمان نا امیدت میکنن...🙂همیشه روزهایی هست که انسان در آن کسانی را که دوست داشت، بیگانه می یابد...!
اامید72 عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 350 اسم و سال تولدت آشناس شاید کاربر اقا🙏🏻ناشنوا باش وقتی که به آرزوهای قشنگت میگن محاله
اامید72 عضویت: 1400/10/26 تعداد پست: 350 شما اقایین؟ بله مشخص نیست؟ کاربر اقا🙏🏻ناشنوا باش وقتی که به آرزوهای قشنگت میگن محاله