2777
2789
عنوان

بهترین مرکز ناباروری در مشهد کجاست خانوما میشه کمک کنین 🥹

| مشاهده متن کامل بحث + 20562 بازدید | 143 پست
سلام نه نتیجه نگرفتم عزیزم 

انشاالله که نتیجه می‌گیرید نا امید نباشید ، 

عزیزم می دونی از دکتر های میلاد کدام یکی بهتر است ؟؟؟

شرمنده میشه لطف کنی بگی چه جوری باید وقت بگیرم تلفنی است یا اینترنتی ؟؟؟

ممنون عزیزم 

انشاالله که نتیجه می‌گیرید نا امید نباشید ،  عزیزم می دونی از دکتر های میلاد کدام یکی بهتر است ...

ممنونم ان شاءالله 

دکتر نیره خادم عالی هستن هم میتونین اینترنتی نوبت بگیرین هم حضوری فقط حضوری باید ساعت هفت هفت و نیم صبح اونجا باشین که بهتون نوبت بدن اینترنتی راحت تره برین توی سایت دانشگاه علوم پزشکی مشهد بزنین قسمت نوبت دهی و بعد بیمارستان امام رضا بخش نازایی و آی وی اف رو انتخاب کنین هر روز که براتون راحت تره رو بزنین بعد هزینه رو واریز میکنین و تمام 

کلا توی مرکز میلاد هزینه ها پایینه اگه بیمه باشین خیلی عالیه کارشون کاملا اصولیه اما زیر نظر ماما ها هستش یعنی ممکنه دکتر رو تا روز انتقال اصلا نبینین نگران هم نباشین چون خود مطب ها هم که برین بیشتر مراحل رو ماما انجام میده ماما های اینجا هم کاملا با تجربه هستن 

فقط نکته ای که فراموش کردم اگر حضوری رفتین بگین میخوایین ویزیت بشین 

ممنون میشم پیج منو دنبال کنین ❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

انشاالله که نتیجه می‌گیرید نا امید نباشید ،  عزیزم می دونی از دکتر های میلاد کدام یکی بهتر است ...

بازم اگر سوالی داشتین درخدمتم امیدوارم خیلی زود نتیجه بگیرین 

ممنونم ان شاءالله  دکتر نیره خادم عالی هستن هم میتونین اینترنتی نوبت بگیرین هم حضوری فقط حضوری ...

ممنون عزیزم دستتون درد نکنه ،انشالله که هر چه زودتر خدا یه نی نی خوشگل بهتون بده 

ممنون عزیزم دستتون درد نکنه ،انشالله که هر چه زودتر خدا یه نی نی خوشگل بهتون بده 

خواهش میکنم این چه حرفیه منتظر خبر های خوبتون هستم💝

سلام عزیزم باردار شدی ؟؟من اگه برم مرکز نوین حتما باید آیو آی انجام بدم؟؟ با اینکهمن و همسرم هیچ مشک ...

سلام آره عزیزم

برین مرکز خودشون آزمایش و سونو میکنن اونجا تشخیص میدن آی یو آی بهتره یا آی وی اف البته من نوین نرفتم 

سلام آره عزیزمبرین مرکز خودشون آزمایش و سونو میکنن اونجا تشخیص میدن آی یو آی بهتره یا آی وی اف البته ...

سلام عزیزم تاپیکتونو خوندم خوشحال شدم گفتید باردارشدید😍من خودم تنبلی دارم شوهرم مشکل شدید اسپرم😢😢 قراره برم مرکز ناباروری حالا موندم ک برم میلادمشهد یا آرش تهران، هزینش برام مهمه چون ندارم بیمه تکمیلی دانا هم دارم میلاد بیمه تکمیلی انلاین قبول میکنن؟ کلا هزینه های ای وی اف چقدر درمیاد اطلاعی ندارید؟ممنون میشم راهنمایی کنید

سلام عزیزم تاپیکتونو خوندم خوشحال شدم گفتید باردارشدید😍من خودم تنبلی دارم شوهرم مشکل شدید اسپرم😢😢 ...

سلام دوست خوبم ممنونم امیدوارم به زودی شما هم باردار بشین 

من از مرکزی که تهران گفتید اطلاعی ندارم اما مرکز میلاد واقعا هزینه هاشون پایینه مخصوصا اگر بیمه تامین اجتماعی داشته باشین من از هزینه ای وی اف اطلاعی ندارم اما هزینه آی یو آی واقعا کم بود حتما مراجعه کنین و ازشون بپرسید من پارسال شنیدم که میگفتن نهایت هزینه ای وی اف یک میلیون تا یک میلیون و پانصد میشه البته خانومایی که اونجا بودن میگفتن 

حتما برین تلاش کنین و در این راه صبور باشین مطمئنم نتیجه میگیرین 

من خودم تنبلی شدید داشتم خیلی شدید شوهرمم کمی ضعیف بودن 

سلام دوست خوبم ممنونم امیدوارم به زودی شما هم باردار بشین من از مرکزی که تهران گفتید اطلاعی ندارم ام ...

مرسی عزیزم خودم بیمه تامین اجتماعی نیستم فقط شوهرم بیمه تامینه خودم خدمات درمانی ام تکمیلیمم داناست، بعد عزیزم درمورد جنین شناسش اطلاعی ندارین؟اول دارو میدن یا همون اول میرن سراغ ای یو ا ای وی اف؟ شماطبیعی باردارشدین؟ ببخشید انقدر سوال میپرسم

مرسی عزیزم خودم بیمه تامین اجتماعی نیستم فقط شوهرم بیمه تامینه خودم خدمات درمانی ام تکمیلیمم داناست، ...

نه این چه حرفیه خوشحال میشم کمکی کرده باشم 

پذیرش اونجا خیلی خوب راهنماییتون میکنن بیمه تکمیلی که فکر کنم خیلی بهتر هم باشه 

برای آی یو آی یا آی وی اف از خودتون نظر میپرسن که دوست دارین اول کدوم رو انجام بدین آی یو آی درصد گرفتنش خیلی کمتره اما داروهایی که استفاده میکنین کمتر آسیب میزنن به بدنتون 

من طبیعی باردار شدم بعد از آی یو آی گفتن استراحت بدم به بدنم همون ماه باردار شدم فقط و فقط استرس نداشته باشین البته من قرص ویتاگنوس و یه پودر از عطاری گرفتم و مصرف کردم ولی قطعا نگاه خدا و نداشتن استرس بهم کمک کرد 

من سه سال نزدیک چهار سال با ناباروری جنگیدم خیلی سختی کشیدم اما هیچ وقت نا امید نشدم با اینکه دکترا قطعا گفتن ما طبیعی نمیتونیم باردار بشیم اما به خدا و امام رضا خودمو سپردم 

شما هم میتونین فقط تلاش کنین تازه من شوهرم اصلا با من همکاری نمیکرد به هیچ عنوان روز آی یو آی هم با هزار تا عصبانیت اومد نمونه داد نمیدونی من چی کشیدم اون روز 

دلم میخواد یه روز همه ی این سختی ها رو بنویسم اما حتی یاداوریشم قلبم رو به درد میاره 

مرسی عزیزم خودم بیمه تامین اجتماعی نیستم فقط شوهرم بیمه تامینه خودم خدمات درمانی ام تکمیلیمم داناست، ...

ببخشید خیلی پر حرفی کردم شاید خواستم کمی درد و دل کنم واقعا عذرخواهم