2777
2789
ن آبلیمونریییر اصلا‌ولی رب انارت ملس باشه گردو چشمی بریزدیگ ولی هربیشترباشه خوشمزه تره  همه‌آ ...

آردنههه تاحالا نریختم ولی دیدم بعضیا یکی دوتاهویج میکس میکنن میریزن خوشمزه میشه.توتی وی هم برنامه آشپزی خانمه یدونه سیب رنده کرد ریخت 🙄حالا نمیدونم خوبه یانه

بله منم فسنجونام ملسه رو به شیرین .همسرم شیرین دوست داره خودم ملس

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چاشنی هم علاوه بررب انار آبلیموهم بریزم؟ آخه بعضیا آبلیمو میریزن ولی میترسم خوب نشه

نه ابلیمو نریز فقط دارچین

گردو ام من برای مثلن یه مرغ نصفه،دوتا لیوان فرانسوی گردو خوردشده میریزم پر گردو میشه

گردو نمیدونم من چشمی اندازه میگیرم

با پیاز ک تفت دادی گردو رو  بعد آب خیلی سرد بریز

کم کن تا بجوشه و روغن بندازه بعد وسطای پخت یخ اصافه کن هرچقدر مراحل یخ اضافه کردنت زیاد باشه روغنش اونقدر زیاده 

عضو گروه بنفش💜 ب امید روزی که برگردم به وزن ۵۵😈 وزن اولیه ۶۷👻 
آردنههه تاحالا نریختم ولی دیدم بعضیا یکی دوتاهویج میکس میکنن میریزن خوشمزه میشه.توتی وی هم برنامه آش ...

من ملس رو ب ترش  دوس‌دارم

هویج ک من ندوس میخای امتحان‌کن

سلام به هرچیزی که به وقتش می آید..خدایاشکرت..💚
فسنجون خیلییی بدمزه س چرا من باهاش کنار نمیام😕

شمام مثل داداش منی اصلا دوست نداره😂چون یباربچه بود خونه زنعموم خورده خوشش نیومده حالا هر چی بهش میگیم بابا فرق داره همه که اونجوری درست نمیکنن میگه نه

فسنجون خیلییی بدمزه س چرا من باهاش کنار نمیام😕

اره منم پختم اصلا دوس نداشتم با کوفته قلقلی پختم گردوشم زیاد بود ولی ندوس

شاید آن روز ک سهراب نوشت تا شقایق هست زندگی باید کرد خبر از دل پررنج گل یاس نداشت باید اینگونه نوشت چه گل شقایق و میخک و یاس زندگی اجباریست
چاشنی هم علاوه بررب انار آبلیموهم بریزم؟ آخه بعضیا آبلیمو میریزن ولی میترسم خوب نشه

نه اصلا آبلیمو نریز

۳تا دخترهای گلم و ۳ پسرهای عزیزم مامان عاشقتونه😍 تعداد بچه هارو رد گم کنی زدم تا آشنایی شناساییم نکنه😎مرزهای خلاقیت جا ب جا شدن ک 🤣🤣🤣😂

دارچین حتمن یه مقدار بریز بعد مقدارشو تنظیم کن

اب یخم همش حرفه ک شوک وارد میکنه و...ولی میدونم اخرش ک فسنجون جاافتاد باید بندازی یه تیکه یخ !

و اینکه روغن انداختن و خوشرنگ شدن فسنجون ب مقدار گردو و رنگ رب انار و اینکه هرچی بیشتر جا بیافته بیشتر روغن میده

اره منم پختم اصلا دوس نداشتم با کوفته قلقلی پختم گردوشم زیاد بود ولی ندوس

مادر شوهر من فسنجوناش حرف نداره ول من مغرورم نمیخوام ازش بپرسم چی کار میکنه😂😂