2777
2789
عنوان

خواهر وحشی

212 بازدید | 21 پست

سلام بچه ها خواهرم ۲۰ سالشه همیشه یا سرش تو گوشی یا بازی میکنه باگوشی یا خوابه منم حوصلپ سر میرع خونه وقتی هیچ کس خونه نیست منم ۲۲ سالمه الان گفت من میرم بخوابم منم نمیخواستم بخوابه صدای تلوزیون رو گذاشتم روی ۱۰۰ بعدم رفتم با وسایل آرایش رو آروم انداختم رو تختش یهو دیوونه شد همه چی رو پرت کرد و کل ژل آلوئه ورا ریخت رو دیوار بعذشم کلی فحش داد 

خب حتما حساسه چرا اینجوری می‌کنی خودتو سرگرم کن غذا درست کن درس بخون برو بیرون اونو ول کن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خب من دوست دارم باهاش وقت بگذرونم اما اون همش با اون دوستش تو تماس تصویریه

خب توهم برو رفیق پیدا کن

کورد کرمانشاهم،دانشجو پزشکی،رازی،حس ششمی😊❤️به کنکوری ها کمک میکنم کمکی خواستی درخواست بده حس ششم جواب نمیدم،ترم سه مامایی انصراف دادم پشیمونم🥲

عزیزم زیادی خودخواهیتجدید نظر کن رو رفتارت

باشه شما منو درک نمیکنی برای آدمی که میاد فقط هذپقت می خواد با من حرف میزنه و درد و دل میکنه اما نوبت من کع میشع یا بازی میکنه یا خوابش میاد یا با اون دوست مسخرش تو تماس تصویریه می دونی چه عذاب وجدانی دارم برای این که راز هاش رو تو دلم نگه داستم 

منم دارم اما اون و رفیقش مدام راجع به پسرا حزف میزنن تو پیاماش و تماساش

خب توهم همین کارو بکن