2777
2789

من خیلی اسیب دیدم از خانوادم 

خیلی باعث کم شدن وجهم جلو شوهرم و خانوادش شدن 

چ غصه ها که خوردم 

چقد نارو خوردم 

الان دیگه ب مرحله ای رسیدم که واقعا دشمن خودم در نظر میگیرمشون 

هر کاری میخام بکنم پنهان میکنم و مخفی ب نتیجه میرسونمش بعد بهشون میگم وقتی قبلش میگم یا سنگ میندازن یا تهه دلمو خالی کنن یا راهنمایی های اشتباه میکنن 

هرگز هم باهشون درد دل نمیکنم چون از همون حرفا علیه خودم استفاده میکنن 

الان داشتم فک میکردم دشمنمن!! 

مامانم خواهرم بابام 

همشون 

کسی درک میکنه؟ کسی مثل من هست؟

کسایی که از موهبت خانواده خوب برخوردارن لطفا کامنت ندن که ما خیلی خوبن خداروشکر 

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

شوکلاتی

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هن

میگه رابطتون با خانوادتون چجوریه میگم شوکولاتی😂 شکلاتی 

ی کشف نشده توی دنیای مارول و یه هیولا تو دنیای دی سی جادوگر هاگوارتز که میگن منم منیه حبس کشیده توی زندون نی نی سایت 🚬🤝🏻 با افتخار آرمی هستم 💜  ترنس‌ هستم 🤝🏻 دارای روحی پسر 👀🚶🏾
تلفنامم جواب نمیدن رازمو اس ام اس کردن واسهه شوهرم اگه دیده بود الان سینه قبرستون بودم 2ساله دیدنم ن ...

چرا زنگ میزنی که جواب ندن؟

من از نی نی سایتی ها چیز یادگرفتم... اینجا برای من مفید بود ....اقایون لطفا درخواست دوستی ندید

چرا زنگ میزنی که جواب ندن؟

منظورم اینه که چرا باز دنبالشونی؟ 

با همه بچه هاشون اینجورین؟؟ 

رازت چی بود؟ 

چیشد شوهرت نخوند؟

بی کسم تنهام دوتابچه دارما دلم همزبون میخواد

هب اونا که همزبون نیستن دشمنن؟ 

لطفا کامنت دومم جواب بده