2777
2789
عنوان

چه دنیای کثیفی

213 بازدید | 13 پست

همیشه بابت این دلِ ساده لوح و زبون نفهمم عذاب کشیدم

هر چقدر با خودم تکرار میکنم مبادا با کمی محبت بیخودی وا بدی ها اما بازم ساده لوح بازی در میارم

همیشه خدا با عزیزام رو راست و دلسوز بودم تا یه چیز جدید یادمیگرفتم بدو بدو بهشون یاد میدادم یا بدون اینکه ازم بخوان از صفر تا صد یه چیزیو بهشون یاد میدادم تا مبادا جایی به مشکل بر بخورن حتی احمق بازی درمیوردم میگفتم چیزی که بین ما مخفی نیس همه چیزامو بهشون میگفتم

اونا هم اولاش مثل خودم بودن اما یهو از این رو به اون رو میشن، آب زیرکاه بازی درمیارن…

تهشم من میشم آدم بده و بی معرفت!!!

خدایا خودت جای حق نشستی…

الان حس آدمای احمقی رو دارم که همه تو دلشون بهش میخندنو میگن چقدر ضعیفه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

متاسفانه از هیچکس نباید متوقع بود چون بعدش اینجوری اسیب خواهی دید

بیخیال

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
متاسفانه از هیچکس نباید متوقع بود چون بعدش اینجوری اسیب خواهی دید بیخیال

خودشم همیشه این حرفو میزنه اما به وقتش خوب بلده رفتارای منو تحلیل کنه و بهم بگه بی وفاییو فلان

خودشم همیشه این حرفو میزنه اما به وقتش خوب بلده رفتارای منو تحلیل کنه و بهم بگه بی وفاییو فلان

عجب دست پیش میگیره پس نیفته

غرض رنجیدن ما بود از دنیا... حاصل شد.......خدایااز سقف اتاقم یاد تو میچکد باران بند بیاید از این خانه می روم🌻
عجب دست پیش میگیره پس نیفته

بار اولی نیس که همچین زخمایی میخورم برای همینه که دیگه فکر میکنم واقعا مشکل از منه که بلد نیستم چجوری باهاشون برخورد کنم تا اجازه ندم کار به اینجا بکشه

نمیدونم مشکل از کجای شخصیتمه تا حلش کنم

بار اولی نیس که همچین زخمایی میخورم برای همینه که دیگه فکر میکنم واقعا مشکل از منه که بلد نیستم چجور ...

الهی

چندتا کتاب خودشناسی بخون گلم