2777
2789

6 ماهه که عقد کردم، تو این 6 ماه همه چیز روال بود. 

مادرشوهرم جوری باهام رفتار میکرد انگار دختر خودشم...قبل عید مادرشوهرم نذری داشت و بیشتر کارای نذرو من گردن گرفتم و جاریمم صدا زد ک بیاد کمک...مادرشوهرم هی میرفت و میومد قوربون صدقه من میرفت 

جاریمم بیشتر حالات چهرش عوض میشد 

من وسایلامو گذاشته بودم توی یکی از اتاقای خونه مادرشوهرم، جاریم چندباری هی میرفت و میومد تو اون اتاق ولی من چون سرم به کار گرم بود نتونستم حواسمو جمع کنم

بعد از اون روز ورق برگشت، سر چرت و پرت دعوا شد و افتادیم به جون هم الان دو ماهه قهرم و دوماهه کارام به هم گره خورده، چیکار باید بکنم؟ 

به نطرمنم مادرشوهرم برا من گرفته ولی از اینا که وابسته شوهرم بشم البته من اعتقاد ندارم ولی ...

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم خیلی شک دارم 

با شوهرت دعوا میکنی الان یا مادرش؟

اخه اون روز دعای امادش کجا بود؟

دوست خوب نی نی سایتی من،چقدر خوبه که اولین نسخت تو هرتاپیکی این نیس که ببین به نظرم شوهرت داره هرز میپره یا ببین من نمیفهمم چرا تو این زندگی موندی طلاق بگیر.چقدر خوبه که راست یا دروغ فخر نمیفروشی حالا بخاطر  اخلاق همسرت یا موقعیت مالی یا...چقدر خوبه که درک میکنی عقاید مذهبی ادما باهم متفاوته،چقدر خوبه که پای تاپیک یه کاربر غمگین که داره درددل میکنه نمیای بنویسی خب که چی.من افتخار میکنم دوستی مثل تو دارم و خوشحال میشم فقط امثال تو با من حرف بزنن اینجا.زندگیت غرق شادی و ارامش🌹
با شوهرت دعوا میکنی الان یا مادرش؟ اخه اون روز دعای امادش کجا بود؟

با مادرشوهرم دعوا کردم... همون روز که نع

6 ماهه که نمیتونست رابطه خوب من و خانواده شوهرمو ببینه...البته شک دارم بهش هیچوقت تهمت نمیزنم

با مادرشوهرم دعوا کردم... همون روز که نع 6 ماهه که نمیتونست رابطه خوب من و خانواده شوهرمو ببینه...ا ...

چی بگم...اخه قبول کن مادرشوهرتم جلو اون نباید اونجوری مبکرد،حساسش کرده

شاید مادرشوهرتون تغییر خلق داده شاید دشمنی زبونی کرده دعا نباشه.... ولی اگر دعا هم باشه من یه دوستی داشتم هر روز دعای توسل میخوند مشکلش حل شه بین خودشو شوهرش خیلی دعوا الکی میشد خودشم عصبی شده بود الکی الکی ... روزی شاید ده تا توسل پشت هم میخوتد با خلوص دل تو اتاق بسته کمک خواست... یهو تو حیاطشون دعا باد زد افتاد از بالای نمیدونم چی .... بازش کرد دید اسم خودشو شوهرش نوشته با کلی میخ ... پاره پوره ش کرد ریخت تو رودخونه خمیر شد میگفت یهو نفس تازه کشیدم روح دوباره میاد تو بدن ادم انگار... خلاصه که واسه مشکلی که توش افتادی توسل خیلی زیاد بخون ولی متونه تغییر خلق باشه شاید تو مادرشوهرت خوب نشناختی شاید دشمنی زبونی باشه بدگوییت کرده بعید نیست

سلامتي،ارامش، شادي، عشق و احترام؛ثروت
حق میدم ولی خب تقصیر منم نبود 

اره بابا تو که مقصر نیستی ولی مادرشوهرم همینه هی خوب و بدن با ادم

شاید مادرشوهرتون تغییر خلق داده شاید دشمنی زبونی کرده دعا نباشه.... ولی اگر دعا هم باشه من یه دوستی ...

ممنون از راهنماییت عزیزم... انشالله که من اشتباه میکنم و دعا نباشه ولی 360 درجه تغییر خلق خیلی عجیبه

ان شاءالله زندگیت انقدر خوب و عالی بشه تو خوشبختی غرق بشی که اون جاریت و کسایی ک حسودیت رو میکنن حسرت زندگیت رو داشته باشن

نگران نباش به امید خدا بازم مادر شوهرت مثل مادر برات میشه عزیزم

میشه یه صلوات برای رسیدن به هدفم بفرستی🥺🤍