2777
2789
عنوان

تاپیک زدن بعد دعوا😀👋🏿

72 بازدید | 10 پست

همیشه واسم سواله چطوری بعد دعوایی چیزی انقد آرومید و ذهنتون یاد تاپیک زدن میوفته ینی اص نمیشینید پیش خودتون فک کنید یا با خودتون حرف بزنید؟چطوری حال دارید تایپ کنید؟اصن چطو یادتون میکفته گوشی دارید🤔؟

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂

چون نصفش توهمه 😐😂

‏خیلی دلم میخواد تو مکالمه از واژه(( اشتباه به عرضتون رسوندن)) استفاده کنم ولی همیشه هول میشم و میگم گوه خورده کی گفته :|                                                                          وقتی یه اتفاق بد برای یه ایرانی میافته دو دسته وجود دارند_خودش و اطرافیانش که اعتقاد دارن چشم خورده _دشمنانش که اعتقاد دارن بالاخره خدا جوابشو داد😐😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اقا من اون روز با داداشم دعوا کردم بعد اومدم تاپیک زدم هم خودم وقتی نوشتم کلی تخلیه شدم هم این ک بقیه دوس تا بهش حرف گفتن جیگرم خنک کرده اصن روان شناسا میگن بعد چالش بنویسش حالا بقیه هم همین طور بیشتر برای تخلیه تاپیک میزنن

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
چون نصفش توهمه 😐😂

😀😀مگ میشه

زندگی سخته😶ولی من که سخت نمیگیرم😂🤷🏿           انیمه باز میباشم@_@به زودی عازم ژاپنم!🗿🦾(گودرت خیالپردازی)مبتلا به درد هیچ پخی نبودن!و در عین حال یک کامیون امید و آرزو داشتن🗿یا راهی خواهم ساخت یا ساخی راهم آه! همون ک فقط خدا تنها رفیقشه🤍🥲حرفی حدیثی داشتید هستما!چاکر شوما🫂
اروم نیستن ناراحت و تنهان دلشون همزبون برای درد و دل میخواد همین

موافقم😀ولی آدم خودش تصمیم بگیره بهتره ها

اقا من اون روز با داداشم دعوا کردم بعد اومدم تاپیک زدم هم خودم وقتی نوشتم کلی تخلیه شدم هم این ک بقی ...

🤣🤣🤣🤣وای آره نوشتن تخلیه میشه آدم 

🤣🤣🤣🤣وای آره نوشتن تخلیه میشه آدم 

اره بابا تو هم امتحان کن 😂

من شیفته خوشی های ساده ام ان ها اخرین پناه جان های محزون اند ☘️ ما توضیحی به کسی بدهکار نیستیم.بگذار بگویند غیرمنطقی یا غیراجتماعی هستیم؛ اما به این می‌ارزد که خودمان باشیم ؛ چقدر زندگی ها که با این توضیح خواستن‌ها و تلاشهای بیهوده برای قانع کردن دیگران بر باد رفته اند
کسی با تاپیک زدن تصمیم نمیگیره اگه دقت کنی هر وی ما راهنمای میکنیم استارتر ها عمل نمیکنن چون فقط اوم ...

عاها آره😀هرکس دیگ باید با توجه به شرایط زندگی خودش تصمیم بگیره