2777
2789
عنوان

عدالت یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 40 پست
ببین  عوارض میدیم و پول اب و برق میدیم ‌.شهرداری میدیم .فقط پول کارمندا بود خیلی کمتر ازین حرفا ...

اینجا میرسیم به یارانه پنهان یکم بحث پیچیده میشه

منتهی شما هم پول برقو نمیدی یه بخش کمشو میدی بقیشو دولت داره میده

دوما اینجا ایرانه دیگه

دقیقا من همیشه ارزو میکنم اطرافیانم ثروت داشته باشن تا کمتر حسرت بخورن .حتی خیلی کارا نمیکنم  ک ...

وقتی فردی میتونه از ثروتش لدت ببره که جامعش ثروت مند باشه اینجا میای از خونه بیرون یه بنده خدایی تا کمر خم شده ادم خجالت میکشه خودش فلان ماشینو سوار باشه هموطنش نون خوردن نداشته باشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وقتی فردی میتونه از ثروتش لدت ببره که جامعش ثروت مند باشه اینجا میای از خونه بیرون یه بنده خدایی تا ...

حرفتون رو کامل درک کردم .مخصوصا تو جوون تر ازون ادم باشی بیاد کنار ماشینت و ازت پول بخواد .تو هم اندازه اون غصه میخوری .یعنی گاهی میگم کاش مهاجرت کرده بودم .بعد میگن تو پول داشته باشی ایران برات بهشته 😑😑😑

حرفتون رو کامل درک کردم .مخصوصا تو جوون تر ازون ادم باشی بیاد کنار ماشینت و ازت پول بخواد .تو هم اند ...

اره اتفاقا از جوک های روزگاره انکار مثلا تو سوئیس پولدار باشی با سیخ داغ هر روز شکنجت میدن  

گند زدن به مملکت برای چندتا امپول و قرص بخاطر یه گلودرد 300 دادیم امشب  طفلی کارگر از کجا بیار ...

خدای نکرده که مریضی داشته باشی کلا بدبختی .باز خوبه اونو فقیر و پولدار نکردن 😑😑 بیمه تکمیلی  کردم 

خدای نکرده که مریضی داشته باشی کلا بدبختی .باز خوبه اونو فقیر و پولدار نکردن 😑😑 بیمه تکمیلی  ...

همونم خیلی از داروهارو بیمه قبول نمیکنه مثلا سرماخوردگی بزرگسالان واسه بزرگسالان بیمه نیست یا

داروهای واژینال خیلیاشون واسه کودکان زیر 12 سال بیمست حالا اینکه کودک زیر 12 سال چطور بیماری مقاربتی میگیره که داروی واژینال بخواد هم چیزجالبیه

همونم خیلی از داروهارو بیمه قبول نمیکنه مثلا سرماخوردگی بزرگسالان واسه بزرگسالان بیمه نیست یا داروه ...

بچه هارو نمیدونم .بچه ندارم . اما  شنیدم دختر بچه ها زود عفونت میگیرن مخصوصا نوزاد