2777
2789
عنوان

عدالت یعنی چی

| مشاهده متن کامل بحث + 177 بازدید | 40 پست
حالا کلا دوماهه بعد کوپنیش میکنن ولی خب ناحقیه دیگه

این دست تو جیب کردن ادما ثروتمنده .حالا اون قشری که مریضی داره یا عملا نمیتونه هم کار کنه طبیعیه اما  خب همونام زیر شاخه بهزیستی و کمیته هستن دیگه

این دست تو جیب کردن ادما ثروتمنده .حالا اون قشری که مریضی داره یا عملا نمیتونه هم کار کنه طبیعیه اما ...

الان بیشتر دست تو جیب میکنن فکر میکنی قبلا نبود

باز کارمندا بدبخت ترن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میخوای از قشر ضعیفم مالیات بگیرن😐 بخدا گرونی بسشونه اونا دیگه مردن 

خیر من میگم که عدالت یعنی به همه برابر بدن حالا فقیرترا بیشتر .اما به همه بدن .چون طرف یه کم معمولیه  نگن تو مرفه ایی 

خیر من میگم که عدالت یعنی به همه برابر بدن حالا فقیرترا بیشتر .اما به همه بدن .چون طرف یه کم معمولیه ...

حرفت درسته ولی میدونی دقیقا به معمولیا گیر میدن اصلا نمی تونن به پولدارا گیر بدن 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔
میخوای از قشر ضعیفم مالیات بگیرن😐 بخدا گرونی بسشونه اونا دیگه مردن

اونی که پولداره گناه که نکرده پولدار شده برابری یعنی یه چیزی که برای همه باشه نه اینکه چون پولداری باید کلی خرج بدی

حرفت درسته ولی میدونی دقیقا به معمولیا گیر میدن اصلا نمی تونن به پولدارا گیر بدن 

ببین اصلا داشتن حداقل ها برا یه خانواده رو مرفه میدونن .حالا من اصلا نمیخوام و بحثم خودمون نیست  ولی این عدالتیا عجیبه .

اخه الان همه تحسین میکنن و میگن درسته راه حتی فلسفه مالیات هم مسخره اس که تو همون خارج هم هست

ببین دولت ها کلی خرج دارن مصل حقوق  کارمنداشون ارتش هاشون بیمه هاشون و کلی چیز دیگه 

جاده ها,زیرساختها اینا همه خرج داره

حالا دولت چطور پول به دست میاره؟مالیات میگیره یعنی یک پولیو در عوض خدماتی که داره میده میگیره از مردم

از اسمون که نمیتونه پول خلق کنه

نمیشه مالیات نباشه منتهی این سیستم مالیاتی هم نا عادلانست

چون اینجا دولت پولو میگیره خدمات نمیده درست درمون بعد چون توی ایجاد شغل و بیکاری میمونه میاد مثلا با یارانه یه کمکی کرده باشه منتهی داره سر خودشو شیره میماله

تو خارجم مالیات هست خیلیم بیشتر از اینجاست منتهی خدمات درست و عادلانست

اونی که پولداره گناه که نکرده پولدار شده برابری یعنی یه چیزی که برای همه باشه نه اینکه چون پولداری ب ...

میدونی یه تفکر هست هرکی پولداره دزده .بابا ماها خانوادهامون به خدا عرق ریختن و هوش به کار بردن که پول در اوردن .زحمت کشیدن حلال بوده 

ببین دولت ها کلی خرج دارن مصل حقوق  کارمنداشون ارتش هاشون بیمه هاشون و کلی چیز دیگه  جاده ...

ببین  عوارض میدیم و پول اب و برق میدیم ‌.شهرداری میدیم .فقط پول کارمندا بود خیلی کمتر ازین حرفا بود . جالب اینجاست حتی ما بیان کنیم این مطلبو  ادمای زیاده خواهیم حتی حق ما هم نمیدونن

اونی که پولداره گناه که نکرده پولدار شده برابری یعنی یه چیزی که برای همه باشه نه اینکه چون پولداری ب ...

من که اینو نگفتم عزیزم 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔