2777
2789
عنوان

عدالت یعنی چی

177 بازدید | 40 پست

چرا باید به قشر یارانه بدن یه قشر نه .خوب اونایی هم کار کردن  شرایط رو برا خودشون اوکی کردن .مگه عدالت نباید تقسیم برابری باشه ؟ 

درسته ۳۰۰تومن پولی نیست اما به هر حال اونم حق یه عده است ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌اینو برا خودم نمیگم سوال ذهنمو مشغول کرده 

اینکه به افراد   با شرایط سخت باید کمک کرد کاملا درسته و بیشتر هم باید بگیرن 

اما فرق بین یه ادم مرفه و متوسط چیه ؟ 

اون مرفه های که تو ذهنتون کلا یک درصد جامعه هم نیستن .مرفه معمولی

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

پول زیادیه ؟حتی برا قشر متوسطم پول زیادی نیست 

خیر زیاد نیست پدرمو گفتم

کار مجازی سراغ داشتی بگو مرسی🖤.                        ولی همیشه عقده اش تو دلم میمونه........ 💔خدا نزار تو دلم بمونه حقم نیست نزار💔😔

تازه بیشتر اون پولم از مالیاته که هرچی دهکا بالاتر میرن مالیات بیشتری میدن این خودش بی عدالتیه یعنی یارو عملا داره پول بقیه رو هم میده چون پولداره

منتهی همین اصلاح یارانه به ساختار اقتصادی میتونه سود برسونه اگه اضافش کنن به درامد ها یعنی حقوق هارو افزایش بدن

دیگه باید سوخت و ساخت کاریش نمیشه کرد

تازه بیشتر اون پولم از مالیاته که هرچی دهکا بالاتر میرن مالیات بیشتری میدن این خودش بی عدالتیه یعنی ...

افرین دقیقا همینه مالیاتی که قشر بالا میدن خب قشر ا دیگه اصن هیچ وقت نمیدن .تازه همسر من به واسطه شغلش همیشه مالیاتش خیلیه .عوارض و ... رو هم حساب کن.تازه ما خمس و ذکاتم میدیم

این چ مدل عدالتیه اخه .طرف خب زحمت کشیده به جای رسیده دیگه

واقعا ،انگار هر چی داریم از تو جوب پیدا کردیم، خب دوتا ماشین داریم که داریم زحمت کشیدیم خریدیم الانم دو برابر بقیه هزینه میکنیم به خودمون مربوطه 

عشق یعنی همه بدونن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه‌
واقعا ،انگار هر چی داریم از تو جوب پیدا کردیم، خب دوتا ماشین داریم که داریم زحمت کشیدیم خریدیم الانم ...

دقیقا همینه تازه ما برا خرید همون ماشینا کلی مالیات و عوارض دادیم و میدیم .

افرین دقیقا همینه مالیاتی که قشر بالا میدن خب قشر ا دیگه اصن هیچ وقت نمیدن .تازه همسر من به واسطه شغ ...

میخوای از قشر ضعیفم مالیات بگیرن😐 بخدا گرونی بسشونه اونا دیگه مردن 

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔