2777
2789
عنوان

حق با منه یا شوهرم

485 بازدید | 12 پست

قراره وام بگیرم دوتامون جدا جدا.بعد من گفتم یه قسمتی از وام خودمو میزارم تو حساب خودم با اونم که میخوایم ماشین بگیریم مثلا اگه نصف پول ماشین من بدم ۳دنگ بزن به نام من.حقوقم ۶تومنه اگه ۵تومنشو خرج زندگی کنم یه تومن میزارم یه گوشه واسه خودم.بهش برخورد گفتم بهت نخوره منم حق دارم بخوام دلم قرص باشه میگه متاسفم بخاطر پول افتادیم به جون هم مگه ما سوا جدا داریم.حق با منه یا اون

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حق با تو مردا اینجوری دست میزارن رو نقط ضعف زنا بگو اگه ما از هم سوا نیستیم اصلا کل خونه زندگی رو بزن به نام من

یه عده ام هستن وقتی استارتر میگه شوهرم روزی دوبار سرمو میزاری لب باغچه گوش تا گوش میبره و هرروز کتکم میزنه و محدودم  میکنه میگن اشکال نداره  شوهرت دوست داره به حرف نی نی سایتیا گوش نکن زندگیتو خراب نکن برو بغلش کن بزار از دلش دربیاد😐 جالبه فک میکنن هرکی تشویق به پذیرش ظلم بکنه میگن عاقلو بالغو زندگی نگه داره تا یکی میگه فلانی از حقت دفاع کن میگن به حرف این بچه های کم سنو سالو مجرد گوش نکن .از نظر من اینا چندش ترین تفکراتو دارن اما فک میکنن خییلی عاقلن

چی بگم والا بستگی به اخلاقش داره

خب اینجور ک میگه ناراحت شده

والا ماهم ازدواج کردیم هرکدوم وام گرفتیم دوتامون گذاشتیم رو هم برای خرید خونه

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

من فکر میکنم شاید ازین حرفت ک گفتی میخام پول جمع کنم دلم قرص باشه ناراحت شده بهش برخورده🤔

خدایاشکرت... بخاطرچیزایی ک گرفتی، ولی بهترشو دادی🤗❤️زندگی جدید وتازم کنار عشقم💞👩‍❤️‍💋‍👨 خدای مهربونم شکرت بخاطر این نی نی کوچولوم🤰🏻❤️1400/8/10 روزی ک خدا بهترین هدیشو گذاشت تو بغلم🤱🏻آدرین مامانی همه دلخوشیم به زندگیمون خوش اومدی😍❤️

حق  با تو هست ولی اول که مواظب باش احساساتیت نکنه منصرفت کنه . بعدم یه جوری بگو که اونم بدش نیاد . مثلا بگو من دوست دارم یه پس انداز شخصی داشته باشم که اگر خواستم برای خواهرم دوستم یه هدیه بخرم دستم جلوی تو دراز نباشه وگرنه که من هر وقت زندگیمون در خطر باشه پا به پا داراییمو میذارم با حرف نرمش کن که حس نکنه اقتدارش رفته زیر سوال . پولتو هم اصلا به رخش نکش

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚
من فکر میکنم شاید ازین حرفت ک گفتی میخام پول جمع کنم دلم قرص باشه ناراحت شده بهش برخورده🤔

حرف بدی زدم مگه؟ من مهریمم کمه پس فردا یه طوری شد زندگیم چکارکنم نمیگم از الان دارم به اتفاقات بد فک میکنم ولی زندگیه من که از فردا خبر ندارم

خونه رو به نام کی زدین

به نام شوهرم

والا من ازین چیزا برام مهم نیس

چه فرقی داره بنام من یا شوهرم

مهم اینه ارامش دارم امکانات دارم

اگرم روزی خدایی نکرده بخام جدا شم انقدر سخت بهم گذشته ک راضی به جدایی شدم دیگه قطعا هیچی مهم نیس

حرف بدی زدم مگه؟ من مهریمم کمه پس فردا یه طوری شد زندگیم چکارکنم نمیگم از الان دارم به اتفاقات بد فک ...

درسته خوبه ادم فکر فرداش باشه ولی خب واسه مردا درکش سخته

شاید پیش خودش گفته زنم بهم اعتماد نداره یا مثلا حس کرده تو ترسی داری