2777
2789

بچه ها یه سایت پیدا کردم داخل تلگرام گفته که 10 تومن بدیم بهش تو یه کانال اد میکنه ما رو و سر جلسه کنکور تقریبا 20 دقیقه بگذره جواب ها رو میزاره تو همون کانال الان هم داره جواب های امتحان نهایی رو رایگان میزاره، ولی کنکور پولی هست جواب امتحان نهایی دینی 1401 هم گذاشت رایگان موقع برگذاری امتحان،، یه کانال هم هست که واسه پارساله و جواب کنکور رو گذاشته و میتونید ساعت و تاریخش رو چک کنید رشته تجربی هستم،، کسی هست بیایم سوال ها رو شریکی بخریم مناسب تر بیافته رومون؟؟ 

امکان کلاهبرداری هم هست یه جورایی باید بیخیال این پولی ک داریم میدیم بشیم ولی بچه ها اگه بشه دانشگاه دولتی میتونیم بهترین رشته ها رو بیاریم اگه یه نفر هم شریک بشه رومون 5 تومن میافته و احتمالش خیلی زیاده که واقعی باشه 

بچه ها من خیلی استرس دارممممم😭😭😭

اگه کسی هست بگید تا ای دی تلگرام بدم اونجا حرف بزنیم دربارش 🥺🙏🙏🙏

دروغه باور نکن 

سرجلسه نت اون منطقه قطع میشه کلا به هیچی دسترسی نداری 

هرکه پرطاوس خواهد جور هندوستان کشد بهترین رشته رو میخوای بهترین تلاشتو بکن

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چقدر ساده ای 😂😂😂😂😂 من فامیلمون گرفت سوالا را این همه پول داد هیچکدوم از سوالا هم نبود 😐 ...

نمیخوام که سوال قبل از کنکور بخرم، موقع کنکور میزاره جواب ها رو

نمیخوام که سوال قبل از کنکور بخرم، موقع کنکور میزاره جواب ها رو

سرجلسه چجوری میخواد بهت برسونه؟🙄

/اگه سکوت میکنم معنیش این نیست که دارم حق رو به تو میدم بلکهبه سادگی دارم تورو نادیده میگیرم😊👌/باب اسفنجی: میدونی هرچی مشکل دارم از سادگیمه....پاتریک: دیگه ساده نباش؛راه راه باش🙂✌/ترجیح میدهم به ذوقِ خویش دیوانه باشم تا به میلِ دیگران عاقل...»زندگی یعنی همین🤗🤍/هیچ چیز تو دنیا نمیتونه ذات آدمارو تغییر بده همونطور که هرچقدر به سیر سس بزنی بازم مزه سیر میده😏🤙/بخندو شاد باش، شایسته‌ی ماه نیست که غمگین باشه🥰♥️ #خوبیا_برمیگرده🤍😉
سرجلسه چجوری میخواد بهت برسونه؟🙄

دارم میگم که تو یه کانال میزاره باید یکی خونه باشه که بتونه اینا رو برات بخونه با خودت هندزفری نامرئی میبری،، میشه برد داخل

دارم میگم که تو یه کانال میزاره باید یکی خونه باشه که بتونه اینا رو برات بخونه با خودت هندزفری نامرئ ...

هندزفری نامرئی پیدا میشه دستگاه میزارن پارسال من رفتم سر جلسه مغنه هامونو بالا میزدن دستگاه رو میزاشتن قسمت سر که چیزی تو موها و گوشامون نباشه هر دوسه ردیفم یه مراقب بود خیلی جرئت میخواد به احتمال ۸۰درصدم دروغهه

امسالم دفترجه هارو هوشمند کردن مثلا سوال یک من میشه سوال ۳ تو

بیچاره مایی که زحمت میکشیم

این نونا خوردن نداره😒😒😒😒😒

میشه برا حاجتم یه صلوات بفرستی😘😭اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم دنیا به خسران عقبا نیرزد 😑 به دوری ز اولاد زهرا(س)نیرزد  😢 دنبال دعوا میگردی بروتایپیک بغلی😒😎   عاشق فسنجون جون هستم 😎😅😍