2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که علم بالایی دارند جواب بدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 68 پست
ایا میدونستید تمام استعدادهایی که یه بچه باهاش بدنیا میاد مربوط  به رفتار و خوراک و ... پدر ماد ...

آیا میدانستید بیماری های مادرزادی از جمله تیریزومی وجود دارند که سندروم دان یکی از آن‌هاست؟ آیا میدانستید این بیماری‌ها تاثیر مستقیم بر IQ دارند و هیچ مراقبتی در دوران بارداری احتمال آن ها را صفر نمی‌کند؟

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
آیا میدانستید بیماری های مادرزادی از جمله تیریزومی وجود دارند که سندروم دان یکی از آن‌هاست؟ آیا میدا ...

ایا میدانستید هیچ کدام از اینها خدادادی نیست؟ و ایا میدانستید اون موقع علم به حدی پیشرفت میکنه که به هر پدر مادری یه لیست از باید ها و نباید ها میدن که در صورت عمل بهشون بچشون هیییییییچ گونه کاستی و بیماری نخواهد داشت؟

کاربر مُرد.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ایا میدانستید هیچ کدام از اینها خدادادی نیست؟ و ایا میدانستید اون موقع علم به حدی پیشرفت میکنه که به ...

آیا میدانستید اختلالات ژتنیکی همگی بدون قصور انسانی و خدادادی هستند؟

آیا میدانستید بسیاری از ریسک فاکتور های بیماری های مادرزادی به گونه ای هستند که فرد با اراده ی شخصی و انجام باید و نباید نمیتواند از آنها جلوگیری کند؟

در مورد پیشرفت علم هم شما داری دیگه به در و دیوار میزنی چون هیچکس هیچ تصوری از اون موقع نداره و قطعیتی هم وجود نداره پس نمیشه مثالش زد.

آیا میدانستید اختلالات ژتنیکی همگی بدون قصور انسانی و خدادادی هستند؟  آیا میدانستید بسیاری از ...

من روایات دینیش رو گفتم چون خیلی بیشتر از علمی قبولش دارم که چون نمیتونه نوع حرکت الکترون رو توضیح بده پس ناچاره بگه الکترون در حال چرخش هست!!!!!!! تو روایات خیلی کارا گفته شده انجام ندید که الان یه چیز عادیه برای خیلیا. و دقیقا هم گفته اگه انجام بدید بچتون چجوری میشه. شب خداحافز

کاربر مُرد.
من روایات دینیش رو گفتم چون خیلی بیشتر از علمی قبولش دارم که چون نمیتونه نوع حرکت الکترون رو توضیح ب ...

تا اینجا حداقل من داشتم علمی حرف میزدم ولی شما الان بحثو بردی سمت مذهب که دیگه من از اینجا به بعد کاربریمو دوست دارم میذارم شما تو دنیای خودت باقی بمونی.

در نهایت شب خداحافظ هم رو به عنوان ترکیب ادبی جدید  بگو ببرن ثبت کنند حیفه.