2777
2789

کنکوریم و دارم تلاش میکنم از این سیکل معیوبی که توش گیر افتادم بیام بیرون و برای هدفم بجنگم ولی دارم زیر فشار خانواده له میشم....

میدونم برام هزینه کردن و توقع دارن ولی بخدا کم اوردم نمیدونم چیکار کنم💔

دلم میخواد فقط بمیرم همش تموم شه. که اگه یه وقت من پشت کنکور موندم ابروی مامانم اینا نره😑هر ده دیقه میاد تو اتاقم سر میزنه ببینم دارم چیکار میکنم. بخدا هم عذاب وجدان دارم هم دیگه نمیتونم تحمل کنممممممممممممممممم😭

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم جزو عاشقای پزشکی نباشی و موفق شی

قبلا خیلی بهش علاقه داشتم ولی الان نمیدونم. اصلا انگار هیچی برام اهمیت نداره. انگار سر شدم.

ممنونم:)

من سال 1405 سهمم رو از کنکور میگیرم و اولین خانم دکتر خاندانمون میشم  خدایا شکرت🥲✨

کاش همه اینو یاد میگرفتن ک زندگی فقط ب قبول شدن تو کنکور و اینا ختم نمیشه.هر کی یه استعدادی داره و هرکی به چیزی علاقه داره

متاسفانه بچه هارو بخاطر کنکور کوفتی و چشم و هم چشمی افسرده میکنن و کلا زندگی طرف تباه میشه و....

چرا اینقدر بهش فکر میکنی 

نشخوار فکری فقط انرژی و تمرکزت رو میگیره

خانواده خوبی داری خداروشکر برات هزینه کردن حواسشون بهت هست 

فکرای الکی ابرو بری و اینا رو هم از ذهنت بریز بیرون فکر تو ارزشمندتر از این خزعبلاته

تلاشت رو بکن بقیش رو هم بسپر به خدا 

ان شا... موفق میشی

پشت کنکور!! تمام تلاش تون کنید کنکور قبول نشدین میرین رشته های بدون کنکور

اینارم اخه قبول ندارن بدبختی من یکی دوتا نیست.چون همیشه شاگرد اول بودم توقع دارن کنکور نفر اول شم😑😭😭😭

تو شهرمون از مرغ فروش بگیر تا بقال همه میدونن من دارم درس میخونم اونم به هدف پزشکی.چراااااا؟ چون بابام هرجا رفته گفته دختر من دکتر اینده اس....

اصن درکی از این ندارن که اگه نشه چی

اینم بهت بگم ک امسال بهتره کلا گوشی نداشته باشی و مجازی اصلا نیای حتی تایم استراحتت 

گوشی فقط مغزت رو خسته تر میکنه

تایم استراحتت رو سعی کن ی فعالیت بدنی نرم داشته باشی ک متابولیسم بدنت حفظ بشه 

گوشی ات رو بده مامانت برو تو اتاق درس بخون

من گوشی ندارم همشم تو اتاقمم . تفریح خاصیم ندارم فقط گاهی سر میزنم به نینی سایت. بااینهمه چندروزه که از لحاظ روحی نمیکشم

کاش همه اینو یاد میگرفتن ک زندگی فقط ب قبول شدن تو کنکور و اینا ختم نمیشه.هر کی یه استعدادی داره و ه ...

منو رها کنن به حال خودم بخدا میخونم. قول میدم بخونم ولی انقد که تو خونه بحثه من انرزیم کلا میره . بدتر زده میشم.

چرا اینقدر بهش فکر میکنی نشخوار فکری فقط انرژی و تمرکزت رو میگیرهخانواده خوبی داری خداروشکر برات هزی ...

ممنونم🥲