2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا دارم اذیت میشم

زعفران باید دم کنم وبخورم اولین باره میخوام امتحان کنم 

تلخ ترین خداحافظی فشردن دستان بی جان پدرم وپسرعموی 15ساله ام بود...🖤 💔...پدر عزیزم دوستت دارم وهمیشه بیادت هستم 💔 🖤
آره بار اوله همیشه نهایتا ۵ ۶ روز فاصله بودهالان بیشتر از ۲۰ روزه

گلم حتما یه دکتر زنان برو، برات سونو و آزمایش مینویسه که چکاپ بشی

معمولا هیچ مشکلی نیست اما خب شاید کم‌خونی داشته باشی یا هورمون‌هات بالا پایین شده باشه، یا مثلا توی مراحل اولیه تنبلی تخمدان باشی، هر چی زودتر بفهمی بهتره و می‌تونی سریع‌تر درمانش کنی

منم مثل تو بودم چند وقت پیش رفتم دکتر، تهش فهمیدم که استرسم رو باید بیشتر مدیریت کنم و اینکه کم‌تحرک نباشم چون قند خونمم خیلی رفته بالا

الان بخاطر این نمی‌رفتم چکاپ ممکن بود دیابت نوع دو بگیرم رسما

نامنظم بودن حتما نیاز به معاینه داره، یه دلیلی هست که سر وقت نمیشیم

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.

مطمئنم به خاط استرسه که نمیشم ولی چکار میشه کرد؟

خب دیگه منم بخاطر استرس شدیدی که سر جنگ داشتم یهویی کل سیستمم ریخت به هم

اصلا قفل شدم، این ماه هم با تاخیر شدم هنوز تاثیرش مونده

هر جور شده مدیریتش کن عزیزدلم

چون کمترین آسیب استرس لعنتی همین به هم‌ریختگی‌هاست، وگرنه به همه اندام بدن صدمه میزنه🥲💔 معده، روده، قلب... هعی

لااقل نگذار زندگی طوری پیش برود که وقتی دنیا به آخر رسید، ببینی آن که از همه کمتر دوستش داشتی، خودت بودی.