2777
2789
عنوان

لطفا کسایی که علم بالایی دارند جواب بدن...

| مشاهده متن کامل بحث + 593 بازدید | 68 پست
زمینه پیشرفت چیه؟ میشه تعریفتون رو بگید؟ شاید این باعثه سر یه چیز الکی داریم صفحه کلید هدر میدیم

ویژگی های شخصیتی که موجب پیشرفت میشن شامل هوش، استعداد،فیزیولوژی، حافظه و غیره است که برای همه یکسان نیست طبق گفته ی خود دین. متوجه شدی؟

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امیدوارم جوابشو تو این عکس پیدا کنی ،من فک میکنم زمان حکومت امام عدالت حکم میکنه نه برابری،برعکس الا ...

پس اون مو قه هم بدبختیمم...خدادکنه امشب بمیرم‌..گفتم شاید امام زمان طهور کنه منم‌خوشگل بشم..نگو ازین خبرا نیست

مدینه فاضله...  فکر میکنم این نزدیک ترین جواب باشه ممنون ازت 😘🌹

خواهش میکنم 

انشالله به زودی محقق بشه و ماهم لذت روزای خوبو بچشیم 

به خدا که کوروش رو هم تو همین دوران جمهوری اسلامی شناختین 😂 با اسلحه آمریکایی کشته میشویم، با جنگ های آمریکایی آواره میشویم، با تحریم های آمریکا فقیر میشویم، و آمریکا نگران حقوق بشر ماست نگران آینده بچه های ماست و نگران آزادی های ماست خرهای مزرعه هم باور دارند آمریکا خیرخواه ماست. برای بار دوم عرض میکنم : اگه از پرپر شدن هموطن بی گناهت خوشحالی یا به لقمه ت شک کن با به نطفه ات🤢        میرن شمال آشغال میریزن میرن هرمز خاک میدزدن به سگای ولگرد غذا میدن میخوان سگارو جمع کنن فحش میدن تو پارک بچه ها سگ میچرخونن تو ساحل که بچه نشسته هر عمل شنیعی انجام میدن هرکی بهشون نقد کنه پاچه میگیرن سر قبر فردوسی به هزاران هموطن توهین میکنن بناهای تاریخی رو تخریب میکنن میله های حفاظ بنای حافظیه رو هنگام خروج میشکنن و شعارشونم گفتار نیک پندار نیک کردار نیک ، کوروش بزنه به کمرتون خدایگان تناقض.    گفتند دنیا، دنیای مذاکره است نه موشک.... ما زبان دنیا را بلدیم اما سردار ما را با موشک زدند ... 

پس اون مو قه هم بدبختیمم...خدادکنه امشب بمیرم‌..گفتم شاید امام زمان طهور کنه منم‌خوشگل بشم..نگو ازین ...

خخخخخ 

حالا چرا خوشکل 

چرا بدبخت 

دیدین دکمه لباس که یکم شل میشه چقدر بده ؟پس به زور آویزون نباشیدهروقت دیدی جات نیس خودت کنده شو برو....
ویژگی های شخصتی که موجب پیشرفت میشن شامل هوش، استعداد،فیزیولوژی، حافظه و غیره است که برای همه یکسان ...

نه اون که درون خود ادماست. زمینه پیشرفت جاده ای هست که صافه و چاله نداره و از در خونه همه ادما رد شده. من اگر مغزم پراید باشه میتونم نهایت توش 150 تا برم شما اگه مغزت پورشه باشه میتونی 330 تا بری. اونجا دیگه من بهانه ای ندارم که چرا سرعتم کمه. چون خودم ضعیفم. زمینه پیشرفت مثل چند تا باشگاه فوتبال و کاراته و کشتی و جودو و .... توی مناطق محرومه. همه میتونن بیان خودشونو محک بزنن ولی قرار نیست همه اونا قهرمان بشن. از توشون فقط کسانی که استعداد دارن و زحمت میکشن میتونن قهرمان بشن. یعنی کسیکه توی شمال تهرانه با کسیکه توی بلوچستان هست به یک اندازه امکان موفقیت دارن. حالا هرکدوم استعداد داشته باشه پیشرفت میکنه و اون یکی نباید اعتراض کنه. ایشون تو تاپیک گفتن همه به یه اندازه پول داشته باشن. خب اینم درست نیست چون این تازه میشه اقتصاد کمونیستی. شاید زمینه ای باشه به هرکسی موقع ازدواجش یه پول بلاعوض بدن. ولی اگه خود طرف پولشو به باد داد دیگه هر دقیقه که بهش پول نمیدن. البته اینا احتمالاته

کاربر مُرد.
بخیلانه فکر نکردم عزیزم سواله ذهنمو درگیر کرده

بحثش خیلی مفصله گلم. اول باید تعریف عقل رو بدونی. با ظهور همه ی حجابها کنار میره و همه ی عالم از نور عقل برخوردار میشن. یه جورایی تنبلی وجود نداره. البته این نکته رو بگم که اون زمان دیگه ثواب به اندازه ی الان نیست. مثلا نمازی که الان تو بدون دیدن امام معصوم و با هزار مشکل می خونی سوالش با نماز بعد ظهور که بسیار سبکبال و با شور و حال می خونی قابل مقایسه نیست. یعنی ثواب نماز الان خییییییلی بیشتره. دیگه اون زمان اعتقاد به عالم غیب آنچنان هنری نیست. بذار اینجوری بگم. زندگی پس از زندگی رو دیدی؟ طرف خودکشی می کنه. چون به هیچی اعتقاد نداشته. میره اون دنیا و خدا میخواد که نمیره و برگرده. اونجا عالم غیب و ....رو دیده. بعد برگشت نور عقل به اجبار در اون فرد روشن شده. نماز میخونه و ....چون غیب رو نشونش دادن و معتقد شده. بعد ظهور هم شاید یه شرایط مشابه این به وجود میاد و فرد عاقل میشه.

حالا عقل با هوش هیچ ارتباطی نداره. ممکنه انسانی خنگ باشه ولی از نظر عقلی انسان کامل باشه. 

همون کسایی که توی زندگی پس از زندگی هم نشون میدن دیگه بعد برگشت گناهشان چند برابر ماست و اعمال خوبی که بعد برگشت دارن دیگه ارزش اعمال یک آدمی که اون دنیا نرفته رو نداره.

بحثش خیلی مفصله گلم. اول باید تعریف عقل رو بدونی. با ظهور همه ی حجابها کنار میره و همه ی عالم از نور ...

ممنون بابت راهنماییت عزیزم 😘🙏کاش تو رسانه ها بیشتر به این مسائل میپرداختن تا عموم مردم به خرد جمعی برسن

نه اون که درون خود ادماست. زمینه پیشرفت جاده ای هست که صافه و چاله نداره و از در خونه همه ادما رد شد ...

این همه تایپ کردن نیاز نداره واقعا. اتفاقا هوش و استعداد هم چیزایی هستند که فرد در اون ها نقشی نداره و بعضی ها مادرزادی با هوش بیشتری متولد میشن. اگر کسی هوش پایینی داشته باشه باز هم جاده‌ی موفقیت براش به اندازه ی بقیه هموار نشده و مثل تلاش هم چیزی نیست که بگیم خود فرد مقصره و حق اعتراض نداره. یعنی شما هیچوقت نمی‌تونید زمینه ی موفقیت رو برای همه یکسان خلق کنید.

خمش باش خمش باش در این مجمع اوباش
این همه تایپ کردن نیاز نداره واقعا. اتفاقا هوش و استعداد هم چیزایی هستند که فرد در اون ها نقشی نداره ...

ایا میدونستید تمام استعدادهایی که یه بچه باهاش بدنیا میاد مربوط  به رفتار و خوراک و ... پدر مادرش در قبل از بارداری و ایناست؟ وگرنه همه بچه ها مثل یه نوار خام هستن قبل بدنیا اومدن. یعنی همه یکسانن

کاربر مُرد.
ممنون بابت راهنماییت عزیزم 😘🙏کاش تو رسانه ها بیشتر به این مسائل میپرداختن تا عموم مردم به خرد جمعی ...

عزیزم چند نفر صلوات و قرآن گذاشتن ، یه نفر اومد کلی مسخره کرد که سایت شده حسینیه. حالا میشه این بحثها رو باز کرد؟