2777
2789
عنوان

قرص برای جوشاتون مصرف کردین؟

126 بازدید | 12 پست

یکی از اشناها شاغله اصلا وقت نمیکنه دکتر پوست بره بعد به من گفت میتونم یه قرص خوب بهش معرفی کنم تا بهتر شه(داره افسردگی میگیره بخاطر پوستش و اصلا اعتماد به نفس نداره)گفتم از شماها کمک بگیرم؛ 

مگه دکتر رفتن چقدر از ادم‌زمان میبره که نمیتونه واسه خودش وقت بزاره نهایت چند ساعت 

هرچند که‌ رنگ و روی زیباست مرا /چون لاله رخ و چون سرو بالاست مرا / معلوم نشد که در طربخانه خاک /نقاش ازل از چه رو آراست مرا 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من راکوتان خوردم ولی خیییلی عوارض داره ناباروری خونریزی داخلی مشکل کلیه ولی نیستو نابود شدن جوشام اما بعد از قط کردنشون باز میزنما ولی خب من مدام خون ب دماغ میشدم اما خییلی سرعت عملش زیاده بگو محلول بگیره استفاده کنه عوارض نداره

بخند   
من راکوتان خوردم ولی خیییلی عوارض داره ناباروری خونریزی داخلی مشکل کلیه ولی نیستو نابود شدن جوشام ام ...

محلول راکوتان؟

از داروخونه بپرسه راهنمایی میکنن دیگه؟

باید برن دکتر و دلیل جوش پیدا کنن. یادمه یکی از دوستام بی دلیل صورتش جوش زد و تو آزمایشش معلوم شد یه مشکلی داره و طی یک سال دارو مصرف کرد الان پوستش صاف و یکدست و چند سالی از قطع داروهاش میگذره و صورتش کاملااااا خوب شد.

منم با شروع ۳۰ سالگیم صورتم شروع کرد به جوش الان یک ساله دارم شیرپاک کن و ژل و کرم و.... استفاده میکنم بهتر که نشده هیچ بدترم داره میشه.تصمیم گرفتم مثل دوستم برم آزمایش بدم آخه نمیدونم جوشام به خاطر بالارفتن سنمه یا دلیل دیگه داره. ناگفته نماند من قبل ۳۰ سالگی پوستم مثل آینه صاف و یک دست بود ولی اشتباه بزرررگ من طی سالها استفاده نکردن از زد آفتاب بود، شاید همین باعث خراب شدن پوستم شده

من راکوتان خوردم ولی خیییلی عوارض داره ناباروری خونریزی داخلی مشکل کلیه ولی نیستو نابود شدن جوشام ام ...

شنیدم کسایی که راکوتان استفاده کردن به شددددت ریزش مو گرفتن. چندتا خانم تو همین سایت میگفتن بیشتر نصف موهاشون ریخته و الان حتی تو خونه خجالت میکشن کسی موهاشون ببینه. شما ریزش مو نداشتید؟

باید برن دکتر و دلیل جوش پیدا کنن. یادمه یکی از دوستام بی دلیل صورتش جوش زد و تو آزمایشش معلوم شد یه ...

اره دکتر رفتن واقعا لازمه و بنظرم اولین قدم باید باشه) 

شنیدم کسایی که راکوتان استفاده کردن به شددددت ریزش مو گرفتن. چندتا خانم تو همین سایت میگفتن بیشتر نص ...

نه من اگه میریخت زوقم میکردم روی مو تاثییر نداشت برام  ولی هر روز خون دماغ میشدم خوهرم روی دستاش طوری ترک ترک میشد که خون میومد البته تو14و15 سالگی خوردیم شاید این عوارضو نداشته باشه ولی خیلی شنیدم که گفتن باعث ناباروری و مشکلات کلیه ای میشه 

بخند