2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 62 پست
به نظرتون میتونم منم؟ صفرم نهایی هامم هست😭 امسال افسردگیم باعث شد از چند سال شاگرد اولی برسم به ...

چرا نتونی؟ 

فقط تمرکزت درسات باشه 

مثلا امتحان دینی داری نهایی

درس یکو خوندی 70 تا تست هم بزن 

همینجوری پیش برو تاریخ پایان امتحانات فک کنم با کنمور 15 روز فاصله داشته باشه

اون 15 روز 10 روز هم بشین جمع بندی کن 

برای قبولیت اگه پایه ات صفره صفر باید ی سری مباحثو حذف کنی مثل گیاه تو زیست و.... فصل 2 3 

فیزیک 3  ولی مباحث پایه ای مهمن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الان نمیدونم از کجا شرو کنم و اینا بشینم این ۴۰ روز رو بخونم کسی میتونه کمکم کنه😢

با نهایی هات اوکی هستی؟

من تو اونام موندم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
عمرش نمیره یعنی؟ استپ میکنه تو یه سنی؟

نه عزیزم این چه حرفیه،عوضش با اعتماد به نفس و امادگی رشته ای که دوس داره در میاد 🙂

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
عزیزم تجربی هم بیکارن ولی رشته کامپیوتر همیشه درآمد داره.چه اداری چه آزاد

اره ولی کامگیوتر خوب باید شریف یا تهران یا امیر کبیر  بری که رتبت باید خیلی پایین باشه خیلی زیر 200 اگر اشتباه نکنم رشته های مهندسی باید حتما دانشگاه خوب بری

چرا نتونی؟  فقط تمرکزت درسات باشه  مثلا امتحان دینی داری نهایی درس یکو خوندی 70 تا تست ...

تجربی ام ولی کنکور ریاضی میدم

زیست ندارم

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
الان نمیدونم از کجا شرو کنم و اینا بشینم این ۴۰ روز رو بخونم کسی میتونه کمکم کنه😢

تو تلگرام یه کانالی هست حذفیاتو مشخص میکنه که کجارو بخونین تو این بازه بهتره خواسین لینکشو میدم 

چه عالی منم هدفم فرهنگیانه ولی مدرسه خیلی وقتمو میگیره بعضی وقتا دلم برای روزایی که دغدغه کنکورو ندا ...

آره به نتیجش بیشتر فکر کن

واقعا سالای سختیه انشاالله به هرچی که میخوای برسی

من که هر وقت بحث کنکور میشه میگم فقط برن اون روزا و دیگه برنگردن😂