2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 62 پست
ببین ریاضی همه رو بخون چون تخصصی عمومیا رو میتونی جمع کنی  زیستو دقیق نمیدونم  فقط این ...

زیستو صفر نیستم همه فصلارو ی دور خوندم حتی بعضیاشو بیشتر 

ولی تست نزدم

اره ولی کامگیوتر خوب باید شریف یا تهران یا امیر کبیر  بری که رتبت باید خیلی پایین باشه خیلی زیر ...

مهندسی کامپیوتر جز رشته هاییه که تو باید توانایی داشته باشی و معدل بالا

چون با چند نفر که دانشگاه خواجه نصیر بودن صحبت کردم گفتن ما هیچی یاد نگرفتیم

همشو خودمون خوندیم و کلاس رفتیم

دانشگاه امکانات خیلی ویژه ای نمیده تو ایران

اینجا کارشناسی رو با معدل عالی و با مهارت و از یه دانشگاه دولتی بگیره + مدرک زبان، میتونه واسه ارشد اقدام کنه بهترین دانشگاه ها تو خارج

فوقشم میره آزمون میده ارشد دیگه

میتونه جبران کنه اون موقع

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین ریاضی همه رو بخون چون تخصصی عمومیا رو میتونی جمع کنی  زیستو دقیق نمیدونم  فقط این ...

عمومیام‌بلدم صفر نیستم 

فارسی دستور اوکی نیستم و لغت و تاریخ ادبیات

عربی خوبم

زبان خوبم

دینیم کامل خوندم ولی تست نزدم اونقد

تو سالای دیگه عمر آدم انقدر به بطالت میگذره که مثلا میبینی ۵ سال گذشته ولی هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده ت ...

بستگی داره از عمرتون چطور استفاده کنید

ابتدای جوانی خیلی سن مهمیه و کسی که استعدادش رو بشناسه به جای اتلاف وقت سراغ مهارت یابی در زمینه مناسبش میره

مگر این که عمرش براش بی اهمیت باشه که بله فرقی نداره پشت کنکور بگذره یا جور دیگه تلف شه :)

چند درصد از افراد به این شکلن؟ 

میتونم بگم بیشتر اونا که پزشکی اوردن تو سال اول  کنکور نیاوردن چه تخصص چه عمومی البته پزشکی رو مثال زدم ها،یعنی در کل میحام بگم کسی که امادگی بیشتری داره خب قاعدتا موفق ترم میشه

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره
پس چطوری آمار میدین !! :))) تعداد کسانی که سال اول وارد میشن خیلی بیشتره 

عزیزم خب من اطرافیان و فامیل دیدم که میگم،اکثرنشون که پرستاری و پزشکی اوردن سال های بعد بوده 

برخورد من بستگی به طرز ریپ کردن و لحن صحبت کردنتون داره