2777
2789
عنوان

پشت کنکور بمونم خوبه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 477 بازدید | 62 پست

من خودم رتبم یک سوم شد تو یه سال😶 فرهنیگان قبول شدم

اگر میخوای بخوووونی یه سال دیگه بمون در آینده انقدر از سالای عمرت به بطالت میگذره که اصلا متوجه نمیشی ولی این یه سالی که میمونی پشت کنکور آیندتو عوض میکنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چرا  

چون اگه فکرمیکنی سال بعد معجزست و سال بعد میترکونی حرف بیخوده و الکیه،اگه میخوای قبول شی همین ۴۰ روز دیونه واربخون ن اینکه یک سال دیگه رو پیش بینی کنی اونم که معلوم نیس چی قراره بشه

تو بخون تو گوشیتو خاموش کن  تو ی تو این 40 روز فقط به درس فکر کن بعد مرداد بیا نتیجه رو بهم ب ...

به نظرتون میتونم منم؟

صفرم

نهایی هامم هست😭

امسال افسردگیم باعث شد از چند سال شاگرد اولی برسم به گند ترین نمرات

میشه منم راهنمایی کنید؟

آخرین پرنده را هم رها کرده‌ام ؛ اما هنوز غمگینم چیزی در این قفس خالی هست که آزاد نمیشود✨🕊
اگه امسال خواستی بمونی و واسه کنکور سال دیگه بخونی حتما رشته تجربی نخون برو رشته ریاضی بخون و کنکور ...

وچندسال دیگه اشباع خواهدشد

وفقط میمونه کسایی که خیلی بهش علاقه دارن وبخاطرپول انتخابش نکردن 

ببین پشت کنکور موندن رو کسی که تجربه کرده باشه میدونه واقعا چقدر سخته 

بعلاوه سه سالی که درس خوندی باید یه سال دوباره تفریح نداشته باشی .. دوباره با دوستات نگردی در صورتی که از اول مهر بقیه میخوان برن دانشگاه و شروع میکنن به خوشگذرونی 

بعضیام کلا شهر دیگه قبول میشن ذوق خابگاه دارن 

ولی اگ پشت کنکور بمونی باید بازم تو اتاقت باشی و روزی ده ساعت بخونی و هر روز هم احساس کنی روزات دارن تلف میشن 

پس این یه ماهو خوب بخون یه رشته خوب بیار 

عمرش نمیره یعنی؟ استپ میکنه تو یه سنی؟

تو سالای دیگه عمر آدم انقدر به بطالت میگذره که مثلا میبینی ۵ سال گذشته ولی هیچ اتفاق خاصی نیوفتاده تو این ۵ سال ولی این یه سال کل آیندشو تحت تاثیر قرار میده