2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سخت میگیرن واسه ضامن؟

حتما باید کارمند باشه هیچکس برامون نموند خیلی ناراحتم وقتشم فردا تموم مبشه قبلا بازاری قبول میکردن ولی الان نه اونقدر کریه کردم کقدر منتظر وام موندیم تو صف

8 ماه پیش اگه داده بودن هرچی خریده بودی سه برابر شده بود، الان ک هیچی هم نمیشه و اینقد سخت میگرن، هعیی خدا ب دادمون برس

من... کو؟  مرا خبرنیست،، اگر مرا دیدی سلام برسان💔 سخته مامانتو و بچتو تو فاصله چهل روز از دست بدی... اگه تونستی واسه مامانم یه فاتحه بخون🙏🙏
8 ماه پیش اگه داده بودن هرچی خریده بودی سه برابر شده بود، الان ک هیچی هم نمیشه و اینقد سخت میگرن، هع ...

دقیقا لعنت بهشون حالا هم که اسممون دراومده اونقدر سخت کرفتن وام نشد بگیریم اونقدر ناراحتم هیچی خوشحالم نمیکنه

اشکال نداره فامیل ما ام اونجوری شد یک ماه بعد پیدا کرد تونست میدونم چه حسی داری خسته میشه آدم 😭

فردا اخرین مهلتش دوهفته مهلت داره ب هرکی روزدیم نموند چقدر خوشحال شدیم اسممون دراومد😭

حتما باید کارمند باشه هیچکس برامون نموند خیلی ناراحتم وقتشم فردا تموم مبشه قبلا بازاری قبول میکردن و ...

واقعا؟ من عید گرفتم ولی ضامن کارمند نخواست

کدوم بانکی؟خدا نگذره ازشون

یعنی کل کشور رو رهبر اداره میکنه و میکشه بالا؟پس چرا مسافرت هاشو و کیف و صفا هاش برای اقازاده هاس اگ ...

من منظورم این نبود اینکه اونا دارن میخورن و میچاپن هیچ شکی نیست من منظورم این بود همشون مثل همن نمیشه گفت قبلی بهتر بود همشون دزد و فاسدن که اومدن سواری میخورن رو مردم ب ریشمونم میخندن همین ها از رهبر دستور میگیرن بدون دستور اون کاری نمیتونن کنن برای کشور فقط دکوری اومدن از ریس جمهوری فقط بخور بخور و دزدی کردن بلدن منظورم این بود