2777
2789
عنوان

مسافرت با آدم غر غروووووووو

169 بازدید | 12 پست

دهنمون سرویس شده یعنی از اون اول ریز ریز غر غر تا الان سر هر چیزی هی گفتم نیاریم هی گفتن نه گناه داره دلش میخواد با اینکه میدونستن این میشه اوضاع نمیگم بده مهربونه خوبه کمک میکنه فقط غرررررر عین مته رو مخ آدم اون شخص بابامه دلم میخواد همین الان برگردم

مشاور رایگان ۱۴۸۰  آرامش گرفتن ۱۶۴۰ حرم امام حسین این نیز بگذرد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

زهر مار میکنن

آدم به دور غیر اجتماعی هی بریم بریم این چیه اون چیه خرج نکنین با این که خودش هزینه نمیکنه بیشترش رو دوش مامانمه الان مامانم سردرد گرفته با بابام قهر کرده

اصلا خودت رو مخاطب حرفاش ندون فکر کن رادیو روشنه تصمیم بگیر بهش بی توجه باشی و لذت سفر رو ببری

بد سفره دیگه با آدم بد سفر نباید سفر کرد سفر رفتن بالا پایین داره اذیت داره خوشی داره نمیتونه تحمل کنه غر میزنه یا نباید با هم برید یا اگه اومده دیگه سعی کن نشنوی حرفاشو کلا

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

اینکه شناخت داشتید و همراهتون بردید دیگه باید تحمل کنید،

اون بنده خدا هم دیگه مدلش اونطوریه و نکنه با حرفی دلش رو بشکنید!!

صبور باشید...🌱

صرفا جهت آگاهی!! یه شب اتفاقی اومدم اینجا، یکی داشت خودکشی میکرد!! با چندنفر تا صبح باهاش حرف زدیم تا منصرف شد... حضورم در این سایت زنونه افتخار نیست، ننگ هم نیست!! چون تاپیک عمومی شرکت میکنم، وارد تاپیک مسائل خانم‌ها نمیشم، پیشنهاد دوستی به کسی نمیدم و ...در حد توانم سعی دارم مفید باشم.

چرا بردیش مگه؟

من گفتم نه گفتن باشه چند روز بعد که فهمید قهر کرد نه تنها کجا میخواییم برین چند تا زن تنها مامانم گفت گناه داره دلش میخواد باهاش اتمام حجت کرد گفت غر بزنی من میدونم با تو باز بس نمیکنه

آدم به دور غیر اجتماعی هی بریم بریم این چیه اون چیه خرج نکنین با این که خودش هزینه نمیکنه بیشترش رو ...

بفرستیدش هتل واسه خودش بمونه نیاریدش بیرون بگو بابا حوصله ت نمیکشه اذیت میشی بمون استراحت کن ساعت فلان میایم میریم برای غذا

ما دسته جمعی بریم سفر بالاخره توی تعداد نفرات هستن کسایی که خوش سفر نباشن برای همین هر کسی هر وقتی هر جایی که دوست داشت میره اصلا به هم وصل نیستیم اینطوری هیچ کس مزاحم اون یکی نیست

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85