2777
2789

برای ثبت نام و اندازه گیری روپوش مدرسه جدید پسرم اوایل سال همسرم اینکارهارو انجام داد گویا روز ثبت نام یکی از اولیا همسایه قدیمی محله همسرم بوده و همدیگر رو میشناسن و با هم احوال پرسی میکنن امروز مدرسه پسرم جلسه بود من با یکی از مادرها که خیلی هم با هم رودروایسی داریم پایان جلسه صحبت میکردیم که اون خانم مارو دید و اومد احوالپرسی و گفت اون روز همسرم رو دیده باهم صحبت کردن یک دفعه گفت همسرم بهشون گفته خانمم تنبله و نمیاد مدرسه پسرش رو ببینه چه خبره من هم گفتم چون مدرسه جدید بود احساس کردم کل کادر مدرسه مرد هستن چون پسرمم پنجم هست گفتم همسرم بیاد بعدش اومدم خونه خیلی ناراحت شدم که این حرف رو اونجا زد اومدم خونه به همسرم گفتم گفت یادم نمیاد همچین چیزی گفتم ولی کلا همسرم تو خونه به شوخی همچین کلماتی رو به زبون میاره و بعید نمیدونم شوهرم گفت حالا من گفته باشم اون باید اونجا بگه الان من به اون خانوم پیام بدم حرفتون زشت بود با همسرم برخورد کنم شما باشید چیکار میکنید

زنی ک از ۳ماه پیش حرف یادشه، فتنه و خانه خراب کنه

اصلا باهاش صحبت نکن

دیدی روتم اونور کن

لطفا دعا کنید شوهرم کار پیدا کنه هوا سرد شده پیک موتوری سختا. بیزحمت بازم دعا کنید زودتر بریم پیش شوهرم.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چبکار به اون خانم داری اگر هم قراره حرفی بزنی باید به شوهرت بگی نه اون زن

اون خانم چرا باید همچین حرفی رو تو جمع بازگو کنه زشت نیست؟ حرف قشنگی هم نبوده که بخواد بگه

هم همسرت هم اون خانم حرفشون بد بود

اول از همه تقصیر همسرته چون نمیتونی از غریبه انتظار داشته باشی

ولی پیام دادن خیلی چیپ و بده فقط خودتو پیگیر و سطح پایین نشون میدی

بیخیال

سومین‌کاربری،علت تعلیق:گفتن حقیقت                              نینی‌یار تادلت بخواد ایمیل وشماره دارم تازه دوستا وخانوادمم هستن پس بی‌دلیل تعلیق نکن،نکن خواهرمن نکن                                                                                                        این‌اسموزمانی‌گذاشتم ک هنوزواسم مهم بود،دیگه نمیخوام هیچ ردی ازش باشه ولی متاسفانه نمیشه نام کاربری نینی‌سایتو عوض کرد
ببین شما باید اونجا جواب میدادی ،اما الان شوهرتون که میشناسی ،اون زن رو ول کن ،اهمیت نده ،زندگی رو س ...

اونجا گفتم علت نیومدن اوایل به خاطر اینکه فکر میکردم همه کادر مدرسه مرد هستن بعد دیدم معلمشون خانم هست دیگه خودم اومدم

اونجا گفتم علت نیومدن اوایل به خاطر اینکه فکر میکردم همه کادر مدرسه مرد هستن بعد دیدم معلمشون خانم ه ...

همین کافیه منطقی جواب دادی ،اهمیت نده ،پوست خودتو خراب نکن واسه اون زن بیمار مسخره ،

زمستان باشد،برف باشد،سوز باشد و نیمکت پارک یخ زده باشد و تو در کنارم🩷🌷💒