2777
2789

من خیلی لاغرم ۵۷کیلوام ولی دو سه روزه شکم اوردم یکم ازبس دلمه خوردم😐😁 کیکم خوردم یکی بیاد بهم بگه نخور لعنتی چاق میشی😐😁

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من خیلی لاغرم ۵۷کیلوام ولی دو سه روزه شکم اوردم یکم ازبس دلمه خوردم😐😁 کیکم خوردم یکی بیاد بهم بگه ...

من ۶۱کیلو بودم الان شدم 80

شکمم بزرگ شده 

هیچ لباسی اندازم نیست باید برم بخرم 

من ۶۱کیلو بودم الان شدم 80 شکمم بزرگ شده  هیچ لباسی اندازم نیست باید برم بخرم

من پارسال ۷۲بودم. منم هفته بعدی عروسی دخترخالمه.. کمر بستم خودمو چاق کنم انگار😃😄هروز کیک میپزم و غذاهای خوشمزه. دیگ هیچی نمیخورم میترسم باز عادت کنم ب پرخوری😔

شما رفتار من را دوست ندارید؟پس خوبه.رفتار من هم شما را دوست ندارد😐😁✌من فقط یک واکنش آلرژیک به جهان دارم ...🙄
من پارسال ۷۲بودم. منم هفته بعدی عروسی دخترخالمه.. کمر بستم خودمو چاق کنم انگار😃😄هروز کیک میپزم و غ ...

وای خیلی سخته عادت ب پرخوری کنی من پرخوریمو ک الان ترک کردم معده درد گرفتم 

وای خیلی سخته عادت ب پرخوری کنی من پرخوریمو ک الان ترک کردم معده درد گرفتم 

من پرخور نبودم . فقط مثلا ی مدت پیله میکنم ب کیک خونگی . ی مدت بستنی .هله هوله بیشتر