2777
2789
عنوان

پس انداز زندگی مشترک چجوریه

137 بازدید | 19 پست

از وقتی ازدواج کردین چجوری همسرتون بهتون پول میداد.

الان ماهانه از همسر چقدر پول میگیرید.

چجوری پس انداز میکنید .

وقتی پول میده خرج خودتون میکنید یا هم پولو میگیرید هم وسایلاتونو اون میخره؟

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من‌خودم شاغلم ماهی ۶ و خورده ای دارم البته متاسفانه خیلی ولخرجم و بیشتر پولم برا لباس و رستوران و این چیزها میره همسرم هم ماهی ۱ تومن میده بهم.ولی همسرم پس انداز کردنش بهتره.

گاهی اونقدر دلتو پر کردند که تا میای حرف بزنی از چشمات میریزه بیرون.

من بخدا تاحالا غیر ۳۰۰هزار هیچی نتونستم پس انداز کنم .....وحشتناک تورم و گرونیه ...چه ماهی دوتومن بگیرم چ ماهی دویست ماه بعد هیچی تو کارتم نیس 😑

من به همه ارزوهام زود زود میرسم بگو آمین 
😪😪😪منم همین وضعم

من تصمیم دارم ی قلک بزرگ بگیرم و تا اخر تابستون هرچی پول دستمه بندازم داخلش ....ی حساب هم بازکنم ک شوهرم ندونه شماره کارتشو بردارم و خودکارت را بشکنم و هرماه نصف پولی ک دستم میاد را بذارم داخلش 

من شاغل نیستم  تو بورس معامله میکنم ذرآمدم کمه ولی همون یکی دو تومن هم سود کنم یه سکه سبک میخرم ...

چ جالب .منم بودم تو سهام و اینا منتها بلوکه شد . و بعد این ک پولمو خارج کردم دیگ کار نکردم

معلومه شماام نمیتونی پس انداز کنیی

من بیشتر دلم رحمه تا میبینم شوهرم قسط وامش عقب افتاده از کارت خودم پرداخت میکنم تا میبینم پول تو دستش نیس و چک داره خودم باکارت خودم همه خریدهای خونه را میکنم برای همین میشه ک هیچوقت پول ندارم وگرنه خداروشکر پول زیاد تو دستم میاد فقط بخاطرتورم و دل رحم من موندگار نیس😑🥲

من بیشتر دلم رحمه تا میبینم شوهرم قسط وامش عقب افتاده از کارت خودم پرداخت میکنم تا میبینم پول تو دست ...

هر از گاهی باید دل رحمیتو کنار بزاری صبر  کنی ببینی پرداخت میکنه یا منتظره