سلام دوست عزیز مجازی من ببخشید اینجا مزاحم شما شدم چون تاپیک نوزاد قفل شد مجبور شدم بیام اینجا تا کدورتی برای شما پیش نیاد من تو همون تا پیک گفتم نویسنده اون مطلب من نبودم ولی تو اون مطلب نکاتی لود که میشه در موردش فکر کرد و شک  کرد  تو دنیایی که بایه فیلم یه کلیپ حقیقت رو وارونه جلوه میدن قضاوت کردن خیلی سخت شده  
ومن الان هم قضاوتی ندارم رو این مورد ولی شک دارم
اون نوازد به چه دلیل باید تو سطل بندازن یه فرد آنقدر نادون هست ۹ ماه رنج بارداری رو تحمل کنه درد زایمان تحمل کنه بعد بیاد بچه رو بندازه دور  توی سطل ،خوب چرا زودتر سقط نکرده  اگ بخاطر فقر بوده نمیشده بچه د. جلوی خیریه یا جایی سر راه بزاره  اگر نامشروع بوده قبل مشخص شدن و بزرگ شدن و جلوگیری از ابرو ریزی نمی توانسته سقط کنه اگر معتاد بوده نمی توانسته بچه رو بفروشه  به یه خانواده و...خیلی دلایل دیگه که جای شک و شبهه توی اون وجود داره من خلاصه می کنم من با اینکه خوابم می آمد گفتم چون من انتقال دهنده یه پیام بودم دلایل اون روباید برای به دوستانی که توی اون تاپیک بودن می گفتم
دوست عزیزم منم مثل شما تو این کشو زندگی می کنم نفسم هم از جای گرم بلند نمیشه منم کلی مشکلات مالی تو زندگیم دارم  منم نگران آینده بچه ام هستم ولی امیدم فقط به خداست نه این دولت و اون دولت نه ابن کشور و اون کشور
تو این روزای سخت براتون آرزوی موفقیت دارم امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید دلتون شاد و سفره هاتون پر از برکت باشه