2777
2789
عنوان

به نظرتون تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 120 پست

ببین به نظرم به خیلی چیزا بستگی داره
از نظر خدا وقتی عقد میکنید زن و شوهر هستید و هیچ مانعی نداره و حتی خوب هم هست
اگر نسبت به تصمیمی که گرفتی شک داری نه نکن
اگر میشناسیش و مطمئنی چرا نباشه
اتفاقا وقتی هی جلوشو بگیری و به نیاز هاش توجه نکنی اون وقت شب عروسی اونم به نیاز تو توجه نمیکنه و برات خاطره ی بد میزاره
من از تصمیمم مطمئن بودم که عقد کردم
یک هفته بعد از عقدمم رابطه ی کامل داشتم اصلا هم پشیمون نیستم
چون با همسرم رفیقم و این که من به نیاز هاش توجه میکنم باعث شده اونم به نیازهای من بیشتر توجه کنه
و همسر من اصلا مرد رمانتیک و مدرنی نبود ولی الان به خاطر من مطالعه میکنه و کلی تلاش میکنه
و من اینو مدیون رفاقتی هستم که باش دارم
اگر عقد کردید دیگه زن و شوهرید بی توجهی به نیاز های هم باعث شروع خیانت میشه
ولی اگه مطمئن نیستی نباید عقد میکردی ولی بازم دنبال راه حلی باش که مطمئن شی
بعدشم من دختری بودم که همسرم اولین رابطه ام بود
و واسم راحت نبود
ببین رفیق زن زندگی و میسازه برو کلی کتاب بخون با مشاور حرف بزن
به حرف مردم توجه نکن این مردم همونایی هستند که از هر سه ازدواج یکیش به طلاق منجر میشه

اسمش در بیاد چ فرقی تو زندگی میکنه؟یعنی بره ب شوهر ایندش بگه من مجرد بودم؟

نه دروغ نباید گفت هیچ وقت ولی میتونه بگه که هنوز باکره ام خیلی فرق داره .

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از اول تاریخیو برای ازدواج مشخص نکردین؟

نه

من شرایط زندگیم خیلی بده طوری که اومدم خونه برادرم زندگی میکنم ولی اون اصلا براش مهم نیس با اینکه می‌تونه عروسی بگیره بریم سر زندگیمون این کار نمیکنه

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
الان یقین پیدا کردم چون احساس میکنم اگه رابطه برقرار نمیکردم یه سال بلاتکلیف نمیموندم و شوهرم مجبور ...

پس دیگه کار از کار گذشته 

بهتره یه مدت تخویلش نگیری تا توی خماری بمونه زودتر دست بکارشه

و خدا هست ....
پس دیگه کار از کار گذشته  بهتره یه مدت تخویلش نگیری تا توی خماری بمونه زودتر دست بکارشه

تصمیم دارم همین کار کنم

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
نه من شرایط زندگیم خیلی بده طوری که اومدم خونه برادرم زندگی میکنم ولی اون اصلا براش مهم نیس با اینک ...

اگر با زیون خوش و مهربونی اینکارو نکرد

حتی میتونی قانونی مجبورش کنی 

تحقیق کن 

و خدا هست ....
اگر با زیون خوش و مهربونی اینکارو نکرد حتی میتونی قانونی مجبورش کنی  تحقیق کن

در این حد دیگه از دستم برنمیاد

در این حد دیگه از دستم برنمیاد

دختر خوشگل قبل رابطه باید مشورت میگرفتی نه الان که کار از کار گذشته.

یه مدت برای رابطه بهونه بیار پیشش نرو خواست بیاد بپیچونش.

اگر گفت چی شده بگو تا خونه خودمون نریم نمیتونم رابطه داشته باشم از شرایطت بیشتر بهش بگو سعی کن صحبت کنی

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
نمیدونم بستگی به طرف مقابل داره شاید خدای نکرده تو عقد بفهمی باهم مشکل دارین ولی بخاطر رابطه مجبور ب ...

چرا مجبور بشه سکوت کنه؟؟؟

با شوهرش بوده نه دوست پسرش...

هرکاریم بکنه اشتباه نبوده...اینو منی میگم که خانوادم کاملا مقرراتی و حساسن

دختر خوشگل قبل رابطه باید مشورت میگرفتی نه الان که کار از کار گذشته. یه مدت برای رابطه بهونه بیار پ ...

شرایطم کاملا می‌دونه که چه وضعیت داغونی دارم ولی براش مهم نیس احساس میکنم فقط رابطه براش مهمه جز این به هیچ چیز دیگه ای اهمیت نمیده حتی خودمم واسش هیچ ارزشی ندارم

چرا مجبور بشه سکوت کنه؟؟؟ با شوهرش بوده نه دوست پسرش... هرکاریم بکنه اشتباه نبوده...اینو منی میگم ...

فکر میکنید همون موقع ری اکشن خانواده ها تغییر میکنه بخاطر حرف وحدیث مردم .

شرایطم کاملا می‌دونه که چه وضعیت داغونی دارم ولی براش مهم نیس احساس میکنم فقط رابطه براش مهمه جز این ...

چند وقته عقد کردین؟ 

ببخشید میپرسم؟

تو رابطه به چی به اینکه شما اهمیت میده؟

چند وقته عقد کردین؟  ببخشید میپرسم؟ تو رابطه به چی به اینکه شما اهمیت میده؟

ببخشید بد نوشتم تو رابطه به احساس شما اهمیت میده

چند وقته عقد کردین؟  ببخشید میپرسم؟ تو رابطه به چی به اینکه شما اهمیت میده؟

یه ساله عقدم قبلشم چند ماه نامزد بودم

ببخشید سوال آخر متوجه نشدم