2777
2789
عنوان

به نظرتون تو دوران عقد

| مشاهده متن کامل بحث + 1467 بازدید | 120 پست
والا من ک ندارم‌ .صدبارم سرش دعوا کردیم فعلن مقاومت کردم 

چند سالته؟

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
رابطه داشتید؟ 

بله

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا ینی همه موندید بعد عروسی؟!🙄🙄🙄🙄 به نظر من که موندن اشتباهه😃 زن و شوهرید دیگه

دقیقا وقتی خطبه عقد خونده میشه زن و شوهرن و عروسی فقط ی جشن فرمالیتس 

کسی ک بخواد تو دارن عقد جدا بشه هیچ فرقی با جدا شدن بعد از عروسی نداره 

نامزدی رو‌ گذاشتن برای شناخت ن عقدو

تاریخ شروع رژیم1402/01/25 وزن شروع80🤗۷۸.۶۵۰🤗
الان یقین پیدا کردم چون احساس میکنم اگه رابطه برقرار نمیکردم یه سال بلاتکلیف نمیموندم و شوهرم مجبور ...

اون دیگه به بی مسئولیتی شوهرت ربط داره عزیزم 

من رابطه داشتم شوهرم بیشتر عجله داشت خونه بخریم زودتر بریم سر خونمون 

رابطه ربطی ب پشیمون شدن اینا نداره

دقیقا وقتی خطبه عقد خونده میشه زن و شوهرن و عروسی فقط ی جشن فرمالیتس  کسی ک بخواد تو دارن عقد ...

دقیقا👌👌👌

من باید قوی باشم ، مثل پرنده ای که باید پرواز کند ، مثل بارانی که باید ببارد ، مثل خورشیدی که باید بتابد ، مثل چشمه ای که باید بجوشد ، من باید قوی باشم و این باید یعنی انتخاب دیگری به جز قوی بودن و ادامه دادن ندارم🥺🥺🥺 امضای قبلی رو حیفم اومد پاک کنم🤭🤭👈👈👈صبور باش ... هم حکمت را میفهمی...هم قسمت را میچشی... هم معجره را میبینی....😊خاطره زایمان من😊

من خودم رابطه دارم بر خلاف خانواده ها که کلا مخالفن و بد میدونن و میترسن من با عقل خودم پیش میرم بستگی داره اینکه واقن چطور مردیه ما فامیلمون یه دختره هست خیانت میکنه به شوهرش عقده دختر بی بند و باریه پسررو بدبخت کرده حالا طلاق میخاد رابطه داشتن الان دختر نیست میخاد جدا شه ولی مجبوره عروسی کنه بعد پسره هم نمیخاد عزوسی بگیره از اولم با هم مشکل داشتن

اون دیگه به بی مسئولیتی شوهرت ربط داره عزیزم  من رابطه داشتم شوهرم بیشتر عجله داشت خونه بخریم ...

نمیگم پشیمون شده

میگم چون هر وقت بخواد رابطه داره دیگه تلاشی واسه شروع زندگی نمیکنه با اینکه من چقد بهش اصرار میکنم الان یه ساله دارم التماسش میکنم عروسی کنیم قبول نمیکنه میگه هنوز زوده

از ته قلبم آرزو میکنم همه ی مجردایی که دوس دارن ازدواج کنن زودتر ازدواج کنن و همه ی کسایی که نی نی دار نمیشن همین روزا یه نی نی خوشگل بیاد تو دلشون و همه ی مستاجراهم خونه دار شن.آمین
دقیقا وقتی خطبه عقد خونده میشه زن و شوهرن و عروسی فقط ی جشن فرمالیتس  کسی ک بخواد تو دارن عقد ...

یه فرقی داره اگر جدابشی تو عقد باکره باشی اسم اون بیشرف از شناسنامه ات در میاد

😡آقایون درخواست دوستی ممنوع⛔😡 گفت اندوهت را به برگ بسپارﭘﺎﯾﯿﺰ ﺍﺳﺖ …میریزندﺳﭙﺮﺩﻡ …ﺑﯿﺨﺒﺮ ﺍﺯ آﻧﮑﻪ ﺩﺭﺧﺖ ﺧﺎﻧﻪ ﺍﻡ ﮐﺎﺝ ﺑﻮﺩ.🥺 از امروز که میشه 06/20 تو رقابت لاغری شرکت کردم وزن فعلی89
نمیگم پشیمون شده میگم چون هر وقت بخواد رابطه داره دیگه تلاشی واسه شروع زندگی نمیکنه با اینکه من چقد ...

از اول تاریخیو برای ازدواج مشخص نکردین؟

متولد ۷۸

آفرین به این همه سمج بودنت.اونجوری شاید قدرتو بیشتر بدونه .

امیدوارم زودتر بری سر خونه وزندگیت 

یه فرقی داره اگر جدابشی تو عقد باکره باشی اسم اون بیشرف از شناسنامه ات در میاد

اسمش در بیاد چ فرقی تو زندگی میکنه؟یعنی بره ب شوهر ایندش بگه من مجرد بودم؟