2777
2789
عنوان

شیرخشک و یبوست نوزاد

4787 بازدید | 10 پست

سلام مامانا

پسر من یک ماهشه و روزی که به دنیا اومد بخاطر زردیش دکتر گفت علاوه بر شیر خودت شیرخشک بده منم از سر مجبوری قبول کردم نان۱بهش میدادم تا اینکه دیدم واقعا شیر ندارم هرچی میخورم واسه همون یک ساعت شیر دارم و هی مجبور شدم شیرخشک ادامه بدم بچم گرسنگی نکشه حالا بگذریم

مشکل اینجاس بچم یک هفتس نمیتونه دستشویی کنه هربار روغن زیتون میزنم به پشتش و دور نافش بهش خاکشیر میدم تا شاید یکم راحت بشه از یه طرفم میترسم مصرف زیادی اینا بد باشه. شنیدم شیرخشک نان یبوست میاره بخوام شیرش تغییر بدم مشکلی براش پیش نمیاد؟

نیازمند معجزه

منم بع پسرم نان میدادم یبوست شد ، عوضش کردم آپتامیل دادم بهش ساخت بعد دکتر گفت کلا هرنوع شیرخشکی یکم یبوست داره اما نباید چند روز طول بکشه ، پسر من هر دو روزی یکبار مدفوع میکرد تا اینکه غذاخور شد خوب شد

تیکر تولد ۵ سالگی دلبرم😍 لحظه دیدنت انگار که یک حادثه بود، حیف چشمان تو این حادثه را دوست نداشت... سیب را چیدمو در دلهره ی دستانم، سیب را دید ولی دلهره را دوست نداشت... تا سه بس بود که بشمارد و در دام افتد گفت 1 گفت 2 افسوس سه را دوست نداشت... من و تو خط موازی؟ نرسیدن؟ هرگز، دلم این قاعده هندسه را دوست نداشت... درس منطق نده دیگر تو به این عاشق که از همان کودکیش مدرسه را دوست نداشت 🙃 

من شنیدم تایک هفته ام طبیعیه پی پی نکنه

آخه از، یه طرف کولیک و رفلاکسش اذیتش میکنه از یه طرفم دستشویی نکردنش. اینقد زور میزنه و گریه میکنه منم گریم میگیره با کلی تلاش یه قطره پی پی میاد آبکی

نیازمند معجزه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم بع پسرم نان میدادم یبوست شد ، عوضش کردم آپتامیل دادم بهش ساخت بعد دکتر گفت کلا هرنوع شیرخشکی یکم ...

من اولش پسرم روزی۳و۴بار مدفوع میکرد هربار پوشکشو باز میکردم پی پی کرده بود بعد کم کم دیگه تو پوشکش پی پی نکرد تا بازش میکردم آزاد باشه پی پی میکرد بعد یهو کلن دیگه پی پی نکرد

نیازمند معجزه

دخترم تقریبا یکسال و چندماهش بود ک متوجه شدم شیر خشک در یبوست نقش مهمی داره متاسفانه تو این مدت دخترم خیلی اذیت شد از روغن زیتون تا شربت و دکتر گوارش و ...کوتاهی نکردم اما آخرین بار ی دکتر گفت شیر خشک باعث تغییر فرم و رنگ بوی مدفوع بچه میشه اینجا بود که دنبال شیر خشکی گشتم ک درمانش بشه چندمدل عوض کردم و در آخر شیر خشک تروویتال روی دخترم جواب داد و خداروشکر بعد از اینهمه اذیتا دیگ راحتتر دفعش رو انجام میده، درضمن دخترم از بدو تولدش دچار کولیک و رفلاکس معده هم بود ک شیر تروویتال در این زمینه هم مشکلی ایجاد نکرد