2777
2789
عنوان

امشب مادرشوهرم گفت واستون پتو بالشت و لحاف اضافه میارم 😐

| مشاهده متن کامل بحث + 1386 بازدید | 95 پست
من کلا شانس نیاوردم تازه   دو هفته میشه که لک بینی دارم و دکتر گفته امکان  لانه گزینی هست ...

وای خدا دور از جونتون باشه هر پلیدی و بدی ای🥺❤ ایشالا در سلامتی و آرامش باردار میشی

من خونه نبودم مغازه شوهرم بودم اومد اونجا  مجبور شدم  از بعد از ظهر زنگ زد جواب ندادم&nbs ...

واقعا که دست شیطونو از پشت بستن این جور کس ها

بی تفاوت باش الانم دیگه فکرشو نکن به این فکر کن که ممکنه به امید خدا الان فولیکول کوچولوت بارور شده باشه....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان نمی‌دونم چیکار کنم 

همه ی حالت های ترس ، استرس ، عصبانیت ،غم ،پریشانی ،بیقراری،بیخوابی ،خشم ،انزوا  

و از نظر جسمی تپش قلب 

درد زیر شکم   استخوانها 

الان سراغم اومده 

حرص و جوش که میخورم اینطوری میشم 

لطفاً برای باردار شدنم دعا کنید 

وای خدا دور از جونتون باشه هر پلیدی و بدی ای🥺❤ ایشالا در سلامتی و آرامش باردار میشی

به امید خدافقط برام دعا کنید 

خواهش می کنم 

انگار قدم شوهرم کلا برام خوب نبود یا قدم مادرش که من مدام بلا سرم میاد

بنده خدا میخواد کمک حالتون باشه.و خیلی زشته که سوالشو بدون جواب گذاشتین حتی وقتی دوباره تکرار کرده ه ...

اگه میخوای منو اینطوری بدجنس فرض کنی اشکالی نداره (: خدا که خبر داره چقدر اذیتم کردن قبلا که الان از حضور همیشگی شون نگرانم

ولی همسرمم موند چی بگه چون شوکه شد و نخواست چیزی بگه بحث بشه 

واقعا که دست شیطونو از پشت بستن این جور کس ها بی تفاوت باش الانم دیگه فکرشو نکن به این فکر کن که مم ...

فقط از خدا میخوام یک بچه ی سالم بهم بده 

یکم از شر مادرشوهرم کم بشه حداقل می‌دونم دیگه  من تو این بازی پیروز میشم 

و راحت زندگی میکنم با بچه و شوهرم 

اگه میخوای منو اینطوری بدجنس فرض کنی اشکالی نداره (: خدا که خبر داره چقدر اذیتم کردن قبلا که الان از ...

بعضی ها عادت دارن کاسه داغتر از آش میشن .وقتی پسرشون جواب نداده باید تا ته خط را خوند.خودتو ناراحت نکن اسی جان بگیر بخواب که بی خوابی های شبانه به زودی شروع میشه به سلامتی

چرا این حرفو میزنی مگه دوسش نداری🥺

بخدا  با همه ی وجودم دوستش دارم 

ولی مادرش داره منو نابود می‌کنه 

نیستی تو زندگیم ببینی 

من از خدا فقط میخوام این بلا ها که از اول سر من آوردن سر هیچ بنده و بشری نیاد حتی کافرش چه برسه مسلمان ،😭

خوب بیاد مگه چیه عصن کجاش عجیبه 😒

اتل متل یه مورچه،قدم میزد توکوچه،اومدیه کفش ولگرد،پای اونو لگد کرد،مورچه یه پاش شکسته،راه نمیره نشسته،بابرگی پاشو بسته،نمیتونه کار کنه،دونه هارو بارکنه، تولونه انبار کنه...                                                حتما داری باریتم میخونی؟؟؟!!!                                ازسنت خجالت بکش یارو😐😂
امشب مادر شوهرم اومد خونه من با کیک‌ تولد پسرش  و مزاحمممون شد  و نداشت من با آرامش این ...

خب فردا دوباره جشن بگیر عزیزم به خودت سخت نگیر اینقد از این شبا بیاد و بره دیگه مادرشوهرتم تو جمعتون نباشه  

امن یجیب المضطر اذا دعاه و یکشف سوبرای شفا بیماران دعا کنیم خیلیا منتظر سلامتی عزیزانشونن و چشم به راه... خدا میگه منو صدا کنید تا شما رو اجابت کنم 🤲🏻
اینجوری نکن با خودت دختر اگه باردار باشی باید خودت اول به خودت کمک کنیااااا

من اصلا نمی‌دونم چیکار کنم 

کاش از اول ازدواج نمی‌کردم با این خانواده وصلت نمی‌کردم 

من الان شوهرمو دوست دارم ولی هر روز دارم زجر کش میشم 

تا کی تا چند سال قراره ادامه پیدا کنه 

من اصلا نمی‌دونم چکار کنم 

فقط از خدا یا مرگ خودم یا مرگ مادرشوهرم ومیخوام