2777
2789
عنوان

نماز ‌

66 بازدید | 15 پست

سلام

دوستان اول از همه بگم من مذهبی نیستم و چادر و اینا نمپوشم! انا خب رعایت میکنم در حد عادی و شال و...

هفده سالمه

واقعا تو این دوره از زندگیم حس میکنم بیشتر از همیشه دلم میخواد تو آغوش خداوند باشم

دلم میخواد سااااعت ها بشینم باهاش حرف بزنم

دلم میخواد همیشه به حرفام گوش بده...

اصلا نمیتونم منظورم و درست منتقل کنم امیدوارم متوجه بشین چی میگم

اما نمیتونم

انگار یه چیزی جلومو میگیره که نماز بخونم

با اینکه وااااقعا دلم میخواد برم غرق آرامش و عبادت بشم اما نمیتونم برم!

راستش من نماز نمبخوندم... اما الان دلم مبخواد بخونم

اما نمیشه...

میتونین کمکم کنین نمازمو بخونم؟

دقیقا باید چیکار کنم

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم یه برنامه هست باد صبا اذان میده داخل گوشیت اول اونو نصب کن

ممنون🥲

نیایش هستم🫥عاشق حیوونا🫥کاربری دست چهارصد نفره🫥از استان اصفهان هستم ، لطفا اسم شهرمو نپرسید نمیگم🫥

تا گوشیت اذان داد هرکاری داری رها کن هر کاری هیچی که از خدا واجب تر نیست برو وضو بگیر و شروع کن اوای ...

ممنون

حالا که دلت میخواد با خدا حرف بزنی و خدا صداتو بشنوه 

راهش اینه که وضو بگیری بشینی به سمت خداوند مهربان 

در ساعت مشخص و با آرامش نماز بخونی 

خودت کم کم متوجه میشی که حتی ی دونه بسم الله بگی قشنگ خدا بهت نگاه میکنه 

نماز که بخونی شروع میکنی به حرف زدن با خدا و لبیک میگی بهش 

بعد خدا میگه حالا که اومدی طرفم دستتو بده بکشمت بالا ..‌‌

الحمدلله رب العالمین ...
حالا که دلت میخواد با خدا حرف بزنی و خدا صداتو بشنوه راهش اینه که وضو بگیری بشینی به سمت خداوند مهرب ...

چشم تلاش میکنم...🥲❤️

من خودم وقتی می‌شینم سر سجاده دلم نمی‌خواد پاشم یه قرآن کوچیک گرفتم از اون سبکا همیشه چند صفحه ای می ...

دقیقا منم دلم میخواد اینجوری باشم...