2777
2789
عنوان

فقد جهت اطلاع

269 بازدید | 12 پست

مادر عزیزی ک دختر نوجوون دارین و دخترتون تولد دعوته جایی ک شما شناخت کافی راجب خانواده اون شخص دارین و کاملا مطمعنین... لطفا با دخترتون همراه نشین چون اونا میخوان راحت باشن حضور شما لزومی نداره ..هم میای هم بچه کوچیک میارین واقعا ادم کلافه میشه و هم میزبان اندازه اون تعداد تدارک دیده ممکنه شرمنده بشه...

تولد خوااهرم بود.. تدارک دیدم براش دوتا از مادرا واقعا سنگ تموم گزاشتن😬😐 

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای منم پیش اومده . کلیییی وقت میزاری تزئینات کیک پف فیل بادکنک به تعداد نفرات ... کل مامان ها میان جد و آبادشون هم میارن🙄 

مامان من یکبار بی رودربایستی گفت ما به اندازه ی همه تدارک ندیدیم ...

😂حق خالص مردم دیوانه شدن😐🤣 فقد محض اطلاع فقط ها😂😂😂  ناراحت نشی اسی جونم .

اخه نمیدونی ک فقد حرص خوردم😄😖

کار خوبووو خدا میکنع ک با کسی حرف نمیزنه🙃نه تو آنی ک همانی.......نه من آنم ک تو دانی🧸
برای منم پیش اومده . کلیییی وقت میزاری تزئینات کیک پف فیل بادکنک به تعداد نفرات ... کل مامان ها میان ...

دقیقا همینطور شد واسه ماهم🤦‍♀️

اخه نمیدونی ک فقد حرص خوردم😄😖

میدونم بابا فقط اون صحنه که میفتن به جون خوراکی ها ۲ ساعت وقت گذاشتی ۳ ثانیه بعد هیچی نمونده ....

تازه تشکر نمیکنن پسر های پرروشون هم میگن چه کم بود😐  

میدونم بابا فقط اون صحنه که میفتن به جون خوراکی ها ۲ ساعت وقت گذاشتی ۳ ثانیه بعد هیچی نمونده .... ت ...

وای اره ..حالا جدا از این بحث راحتنبودن دخترا تو رقص و عکس😖😖

یا میخوای حرف بزنی نمیتونی  عکس ها رو هر مامان خودش میخواد بگیره است یه وعضیه

وای دقیقا انگار دعوت بودی شماهم👍😄

تنها مشکل تو نیست همه دارن از این بدبختی ها خب یکی نیست بگه انسان بالغ مگه ما رو نمی شناسی 😐

مسعله فهم و شعوره بنظرم شناخت نیست