2777
2789
ولی فکر کنم برا فرزندخوانده همون اول میزنن بنامش  بچه رو فقط وقتی خیلی خیلی مطمعن‌باشن میدن به ...

عجب !!!

انقدر سخته سرچ کردن؟؟

فقط کافیه سرچ کنید قوانین فرزند خواندگی سال ۱۴۰۱ 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     
از نظر شرعی بچه ای که به فرزند خواندگی پذیرفته میشه بچه آدم نیست احکام ارث رو نداره،حتی قضیه کش و قو ...

خب ؟!

من چی گفتم ؟ گفتم که چون طبق قانون ما فرزندخوانده ارث نمیبره و پدر و مادر هم برای یک سوم اموال فقط میتونن وصیت کنن قانونا اجباره که تعهد بدن این یک سوم بعد مرگ به فرزندخوانده میرسه این از بحث قانون 

از نظر خانواده های فرزندپذیر هم در حقیقت اون فرزندخوانده فقط رابطه خونی نداره وگرنه فرزند اون خانواده ست پس خانواده هم تمام اموال شو حاضره بده به بچه ش نه فقط یک سوم و با این موضوع مشکلی هم نداره 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد مرگ‌ نه فکر کنم همین الان به اسمش کنه ها من موردی رو دیدم گفته بودن باید بزنه به اسمش که پشتوانه ...

بله دختر دایی پدر منم یه بچه آورد نصف خونشون رو زدن به اسمش سال ها پیش بود

تاپیک بامداد خمار گروه زرد. وزن اولیه۷۸ کیلو😑۲۵.۱۱.۱۰۴۱، ۰۲.۱۲.۱۴۰۱ (۷۷ کیلو)😬؛ ۰۹.۱۲.۱۴۰۱ (۷۶.۵ کیلو)😌؛وزن هدف اولیه ۷۰😗، وزن هدف ثانویه ۶۵😁