2777
2789
باید نصف اموالت به اسمش کنی  شما که دوتا بچه داری بیخیال

وقتی اطلاعات ندارید برای چی پست میذارید ؟

چه قدیم چه الان هیچوقت این قانون نبوده 

فعلا خودتون یه بیو خفن تصور کنید تا یه چیزی به ذهنم برسه     

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میتونه بره بپرسه  تا اموال به اسم بچه نکنه بهش بچه نمیدن

اینطور نیست 

طبق تعهد محضری یک سوم اموال به فرزندخوانده میرسه اونم بعد مرگ پدرو مادر ! 

بعد هم کسی که به فرزندخواندگی فکر میکنه یک سوم که هیچ تمام اموال رو حاضره به اسم بچه ش کنه 

اینطور نیست  طبق تعهد محضری یک سوم اموال به فرزندخوانده میرسه اونم بعد مرگ پدرو مادر !  ...

حالا همون یک سوم منم منطورم این بود باید اموال به اسم اون بچه کنه بعدم نظر بچهای خودشم خیلی مهمه که موافق باشن یا نباشن 

اینطور نیست  طبق تعهد محضری یک سوم اموال به فرزندخوانده میرسه اونم بعد مرگ پدرو مادر !  ...

بعد مرگ‌ نه فکر کنم همین الان به اسمش کنه ها من موردی رو دیدم گفته بودن باید بزنه به اسمش که پشتوانه اش باشه بعدم  مدت طولانی طول میکشه تا بهش بدن 

حالا همون یک سوم منم منطورم این بود باید اموال به اسم اون بچه کنه بعدم نظر بچهای خودشم خیلی مهمه که ...

اصلا بحث اینه که هیچ اموالی به اسم فرزندخوانده زده نمیشه 

گفتم که تو تاپیک های قبلی فقط تعهد 

و در کل تمام اموال یه آدم برای بچه هاشه دیگه 

فرزندخوانده و بچه زیستی که فرق نمیکنه 

منم دیدم نوزاد آوردن همون اول براش زمین به نام زدن،راستش سالهای زیادی هم توی نوبت بودن و دیگه به این ...

اره منم دیدم همون اول گفتن بزنین به اسمش

فکر‌کنمم باید همون اول زد بنامش

اصلا بحث اینه که هیچ اموالی به اسم فرزندخوانده زده نمیشه  گفتم که تو تاپیک های قبلی فقط تعهد&n ...

ولی فکر کنم برا فرزندخوانده همون اول میزنن بنامش 

بچه رو فقط وقتی خیلی خیلی مطمعن‌باشن میدن به کسی مثلا شاید اصلا طرف بعد چند سال ورشکست شد چیزی نموند بزنن به اسم بچه یا ممکنه بچه رو بده به کس دیگه ای یا هزارتا دلیل دیگه بخاطر همین‌میگن همون‌اول کار‌باید یه چیزی به اسمش بزنن.

اصلا بحث اینه که هیچ اموالی به اسم فرزندخوانده زده نمیشه  گفتم که تو تاپیک های قبلی فقط تعهد&n ...

از نظر شرعی بچه ای که به فرزند خواندگی پذیرفته میشه بچه آدم نیست احکام ارث رو نداره،حتی قضیه کش و قوس اسپرم اهدایی هم همین هست،برای همین قانون میاد علاج قبل واقعه در نظر میگیره ضمن این که گاهی خانواده ها از پذیرش بچه پشیمان میشن و این کار یه محکم کاری مادی برای جلوگیری از آسیب روحی به بچه هست

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

اره همینطوره 

بله ،حتی بچه شوهر از زن بابا ارث نمیگیره و بچه خانم از ناپدری ارث نمیبره،بچه بهزیستی که اصلا نسبت خونی نداره که بحث ارث جداست

من هرکس دیدم بچه آورده خودش اموال به نام زده و همون اول

ای پرچمت ما را کفن، وطن!🇵🇸❤️🇮🇷

بله ،حتی بچه شوهر از زن بابا ارث نمیگیره و بچه خانم از ناپدری ارث نمیبره،بچه بهزیستی که اصلا نسبت خو ...

تا اموال به اسم بچه نزنن بچه رو بهشون نمیدن مگه الکیه

بنظرم‌اسی باید از بچهای خودشم نظر بپرسه حتی نظر بجهاش مهم تر از نظر خود اسی هستن چون اگه بچه های اسی فرزندخوانده رو نپذیرن خیلی طفل معصوم اذیت میشه هم بچهای اسی اذیت میشن و رابطه خوبی باهم برقرار نمیکنن