اصلا بحث اینه که هیچ اموالی به اسم فرزندخوانده زده نمیشه گفتم که تو تاپیک های قبلی فقط تعهد&n ...
ولی فکر کنم برا فرزندخوانده همون اول میزنن بنامش
بچه رو فقط وقتی خیلی خیلی مطمعنباشن میدن به کسی مثلا شاید اصلا طرف بعد چند سال ورشکست شد چیزی نموند بزنن به اسم بچه یا ممکنه بچه رو بده به کس دیگه ای یا هزارتا دلیل دیگه بخاطر همینمیگن هموناول کارباید یه چیزی به اسمش بزنن.
اصلا بحث اینه که هیچ اموالی به اسم فرزندخوانده زده نمیشه گفتم که تو تاپیک های قبلی فقط تعهد&n ...
از نظر شرعی بچه ای که به فرزند خواندگی پذیرفته میشه بچه آدم نیست احکام ارث رو نداره،حتی قضیه کش و قوس اسپرم اهدایی هم همین هست،برای همین قانون میاد علاج قبل واقعه در نظر میگیره ضمن این که گاهی خانواده ها از پذیرش بچه پشیمان میشن و این کار یه محکم کاری مادی برای جلوگیری از آسیب روحی به بچه هست
بله ،حتی بچه شوهر از زن بابا ارث نمیگیره و بچه خانم از ناپدری ارث نمیبره،بچه بهزیستی که اصلا نسبت خو ...
تا اموال به اسم بچه نزنن بچه رو بهشون نمیدن مگه الکیه
بنظرماسی باید از بچهای خودشم نظر بپرسه حتی نظر بجهاش مهم تر از نظر خود اسی هستن چون اگه بچه های اسی فرزندخوانده رو نپذیرن خیلی طفل معصوم اذیت میشه هم بچهای اسی اذیت میشن و رابطه خوبی باهم برقرار نمیکنن