2777
2789
عنوان

خانومای نماز خون لطفا کمکم کنین

199 بازدید | 19 پست

تصمیم گرفتم دیگه نمازامو بخونم.. اما یکم گیج شدم و کلی هم سرچ کردم اما چیزی که میخواستمو متوجه نشدم. سوال اولم اینه که نماز عصر رو باید پشت سر هم بخونیم یا فاصله بندازیم؟؟  بعد اینکه به توصیه چند تا از دوستان تو تاپیک های قدیمی که بود برنامه نسیم صبا رو نصب کردم. بعد تو این برنامه ساعت ها تو منطقه ما اینطوریه

ظهر ۱۲:۵۰

عصر ۱۶:۴۰

غروب ۲۰

مغرب ۲۰:۲۰

عشا ۲۱:۲۰

میشه اینا رو برام شرح بدین؟ 

یعنی از ساعت چهار میتونیم نماز عصر بخونیم؟ الان نمیتونم ظهر و عصر رو بخونم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا میتونی مشکلی نیست اون زمان ثوابش بیشتره من همیشه پشت هم میخونم

بگذار مسخره کنند چادرت را .سیاه بودنش را. چهره بدون آرایشت را.می ارزد به یک لبخند مهدی فاطمه(عج)🥲

عزیزم گروه نماز داریم میای ؟؟؟؟

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹

اگه شیعه هستی میتونی باهم بخونی سنی هستی جدا 

من درد خیانت رو کشیدم.دو بیماری لاعلاج دارم.چند آزمون مهم برای مهاجرت.پدد مادرم پیر و مریضند و نمیتونم یه بار اضافی روی دوش اونا بشم.این سایت برای دردل منه.این ها رو برای اینکه کسی بهم ترحم کنه ننوشتم.فقط نوشتم اگر قصد دارید زخم زبان بزنید.طعنه بزنید.مسخره کنید یا تهمت بزنید بدونید دارید به چه کسی آسیب میزنید
اره

بیا پی وی ببرمت گروه 

برا سالم بودن پسرم دعا کنین 🙏.اسم کاربریم اسمیه که دخترم روی خودشو داداشش گذاشته از تخیلاتش😅😅...برای سلامتی خانوادم و شادی روح مادرشوهرعزیزم صلوات بفرستین🙏🙏🙏🌹🌹🌹
عزیزم اول تبریک میگم بابت قشنگت.  خدا کمکت کنه هم شما و هم مارو که همیشه نماز خون و با معرفت ب ...

مرسی گلم

انشاالله که خدا کمکم کنه بتونم همینطور ادامه بدم

قطعا برای شما هایی هم که تو این تاپیک کمکم کردین، تو نماز هام دعا میکنم

التماس دعا