2777
2789

سلام بچه ها خیلی نگرانم.پسرم هشت ماهشه.از پنج ماهگی سینه خیز میرفت خیلی هم متبحر شده هوششم عالیه اما رو پا نمی ایسته یعنی دوثانیه می ایسته و شل میشه پاهاش.چندروزه نگرانم.نشستن هم دوست نداره فقط سینه‌خیز.

ممکنه از ضعیف بودنش باشه؟

چون وزنش پایینه.

تجربه ای دارین؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

زمان نیازه عزیزم  بچه من بعد یه هفته یکم تکون به خودش داد  تموم فرشها جمع کردم  تا ...

مرسی از دلگرمیت عزیزم.

چون علاقه ای هم ب نشستن نداره یه کم نگران شدم اما سینه خیز سرعتش خیلی بالاست

مرسی از دلگرمیت عزیزم. چون علاقه ای هم ب نشستن نداره یه کم نگران شدم اما سینه خیز سرعتش خیلی بالاست

بچه ت سالمه 

با بچه های دیگه مقایسه ش نکن 

بیخودی هم نگران نباش 

فقط صبوری کن و از این روزها لذت ببر 

بعدا دلت پر می‌کشه برای این روزها 

توی سوپش یا غذاش  آب قلمه بریز هم برای وزنش خوبه  هم  برای غضروف وعضله هاش

باهاش تمرین کن.تمرین نکردی تنبل شده می‌ترسه برداره پاهاش و منم تمرین نکردم ترسیدم دست پای بچه مشکل ایجاد بشه الان وقت گذاشتن رو روورکه بزار یه رب بردار روزی سه بار .من تمرین کردم الان وایمیسته

سلام عزیزم خواهش میکنم جواب منو بدین میدونم از اون تایپکت چند ماه میگذره الهی بچت خوب شده باشه پوستش. لطفا جواب بدین خشکی پوست بچت خوب شده یانه? پوست نوزاد چهار ماهم خیلی خشکه از بدو تولد پوستش خشک بود و پوسته پوسته تا الان خوب نشده خیلی دکتر بردم میگن پوستش کامل نشده آخه تا کی😭😭 و اینکه پوستش خیلی نازک است کل بدنش خشکه😔

سلام عزیزم خواهش میکنم جواب منو بدین میدونم از اون تایپکت چند ماه میگذره الهی بچت خوب شده باشه پوستش ...

سلام گلم.

پسر من الان نه ماهشه پوست پاهاش هنوز خشکه و پوست پوست میشه اما بقیه جاهای بدنش بهتر شده.

صورتشم یه کم خشکه اما ن بشدن پاهاش.

دکترا نگفتن ژنتیکیه؟

من فقط یه دکتر بردم ک اونم گفت این مشکل ژنتیکیه وهمیشه باهاشه.

منم دیگ نبردمش جایی.

گاهی برای پاهاش خیلی غصه میخورم معمولا ازم میپرسن چرا پوسته پوسته س با اینکه زیاد مشخص نیست

سلام گلم. پسر من الان نه ماهشه پوست پاهاش هنوز خشکه و پوست پوست میشه اما بقیه جاهای بدنش بهتر شده. ...

فدات بشم که جواب دادی عزیزم❤ دعا کردم پوست بچه ات نرم و لطیف بشه، شما هم دعا کنید ایشالا پوست نی نی ام خوب بشه😔 عزیزم چند بار دکتر پوست بردم گفتن هنوز پوستش کامل نشده. دکتر اطفال بردم گفتن پوستش خشکه دکتر آلرژی بردم گفتن این ایکتیوزه دوباره نگاه کرد گفت نه بیشتر به اگزما می‌خوره🥺 تست آلرژی گرفت آلرژی فقط به فلفل و ادویه جات و تند تیز داشت. گفتن لوسیون بدردش نمی‌خوره داروی دست ساز داد اون خوبه بهش حساسیت نشون نمیده. هر لوسیون که میزدم پوستش قرمز میشد حتی ثمین! و این‌که بدتر خشک می‌کرد پوستش را لوسیون ها. 

عزیزم شما چه لوسیون و مرطوب کننده ای استفاده میکنید برای پوست بچه ات ? عزیزم ببخش که زیاد می‌پرسم خشکی روی پای بچه ات قهوه ای است? پوست صورتش هم پوست پوست میشه یا فقط خشکه?

فدات بشم که جواب دادی عزیزم❤ دعا کردم پوست بچه ات نرم و لطیف بشه، شما هم دعا کنید ایشالا پوست نی نی ...

عزیزم من کرم ایروکس مخصوصا خشکی پوست کودکان استفاده میکنم.اوایل تقریبا بیشتر بدن بچه م بود ک دکتر ک بردمش گفت ایکتیوز خفیفه منم خیلی ترسیدم اما دکتر دیگه ای نبردمش تا چهارماهگی همه جای بدنش خوب شد غیر زانو و ساق پاش و رو گونه هاش ک خشکی میزنه خیلی وقتا.منم ازین کرم استفاده میکنم براش تا نرم بشه.خیلی اوقات خوبه که اصلا خودمونم متوجه نمیشیم اما دو سه هفته خشک میشه دوباره.

فدات بشم که جواب دادی عزیزم❤ دعا کردم پوست بچه ات نرم و لطیف بشه، شما هم دعا کنید ایشالا پوست نی نی ...

پوست صورتش رولپهاش یه کوچولو پوست پوست میشه هیچ کس غیر خودم نمیفهمه اما پاهاش رو اگ شورت بپوشه همه میگن چقدر خشکه

پوست صورتش رولپهاش یه کوچولو پوست پوست میشه هیچ کس غیر خودم نمیفهمه اما پاهاش رو اگ  بپوشه همه م ...

سلام عزیزم ببخشید که دیر جواب میدم بخدا همش گرفتار دخترمم 

عزیزم درخواست دوستی دادم قبول می‌کنی می‌خوام چند سوال تو شخصی بپرسم