2777
2789

۲۶ سالمه ،تا حالا از خاستگارای سنتیم خوشم نیومده بود ولی این رو با شرط اینکه اول بریم بیرون قبول کردم ،همه چیش خیلی خوبه در حدی که نمیتونم ایراد بگیرم ،رفتیم بیرون خیلی شوخ و مهربون بود اصلا هم پررو نبود حتی بدون اجازه خودم باهام دست هم نداد ،اهل چشم گرونی هم اصلا ،ولی یه مشکلی هست اونم اینکه تو رو واقعا خجالتیه انگار یکی دیگست ،ولی تو چت حرفای س.ک.س.ی میزنه و میگه خجالت نکش و من اینو میخوام ازت انگار دو تا آدم متفاوت ،خیلی ازش خوشم اومده ولی نمیدونم چیکار کنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با مشاور حتما صحبت کن....خیانت های مجازی زیاد شده(:

بعد اینکه مگه دست دادن نامحرم ها عادیه که میگی بی اجازه دست نمیداد و این یه امتیاز. در نظر گرفتی؟🥲😅

جهان و کار جهان جمله هیچ در هیچ است🤞🥴🌱خدایا دستم را هرگز رها نکرده ای. پس. از تو میخواهم محکم تر بگیری.🤭
با مشاور حتما صحبت کن....خیانت های مجازی زیاد شده(: بعد اینکه مگه دست دادن نامحرم ها عادیه که ...

نه یعنی میگم در این حد کمرو بود چون اکثریت الان همش دستشون درازه

دورویی نیست؟ دوشخصیتی! بنظرم جالب نیست این 

بدبختی اینکه من خیلی سخت گیرم به ندرت از کسی خوشم میاد حالا خیلی ازش خوشم اومده که اونم اینجوری یه عده میگن عادی نیست یه عده میگن اوکیه خسته شدم بخدا هرکی میاد با من نمیپسندم یا یه کاری میکنه کامل نا امید میشم

بدبختی اینکه من خیلی سخت گیرم به ندرت از کسی خوشم میاد حالا خیلی ازش خوشم اومده که اونم اینجوری یه ع ...

عزیزم ایشون درونگراست.

آدم‌های درونگرا در واقعیت ساکت و کم‌ رو هستند و در فضای مجازی خجالت رو کنار می‌ذارند.

احتمالا به مرور رو در رو هم خجالت رو باهات کنار می‌ذاره، بیشتر بهش فرصت بده.

از حرف س ک س ی هم به شددددددددت پرهیز کن. حتی اگه خودت هم مایلی اجازه نده. بگو فقط بعد از نامزدی رسمی!

عزیزم ایشون درونگراست. آدم‌های درونگرا در واقعیت ساکت و کم‌ رو هستند و در فضای مجازی خجالت رو کنار ...

عزیزم باهاش کات کردم یه چیزایی شد که اصن بیا و ببین مرتیکه