2777
2789

بچه ها خداییی جا‌من‌بودید با این خانواده چه کار میکردید تو‌تاپیک‌قبلیم‌هم‌گفتم از لحاظ زیبایی‌ کهکلا میگه من و بچه هام‌خوشگلیم‌فقط ‌‌اگه بگن چه عروس قشنگی داری لجش میگیره و جالب اینجاس اصلاااا قشنگ نیستن 

حالا این سری برداشته مدرک تحصیلی دخترش و استاتوس کرد که ایشالا دکتراااا در صورتی که کل خانوادش و شوهر من تمامشون در حد نهایت فوق دیپلم و همش به من میگفت ای مدرک‌که شعور نیس فرهنگ نیس من خودم مهندسی خوندم و پدر و مادر و خانوادم  همه لیسانس به بالاییم بعد همش میگفت مهندسا کاش شعور داشتن جا درس خوندن اگه روی تاج گل  مرده مینوشتن از طرف مهندس فلانی مامانش و برادر شوهر اینقدر مسخره میکردن ایییی اینارووو نگاه کن عقده مهندس گفتن دارن حالا دخترش فوق دیپلم و داشت لیسانس مدیریت چیزی می‌کرد تو‌خیابون جلو‌من داد میزد خانوووم مهندس 😂‌الانم مدرکش و‌استاتوس میکنه بچه ها واقعا از رفتاراشون‌خستم از این عقده بازیاشون چه سیاستی باید داشته باشم‌بگم‌اخه زشت این کارا ابرو‌منو میبرید میگن تین خانواده شوهرش من خجالت میکشم 

قربونت تا اینجای بگو استاتوس چیع

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡

استاتوس=استوری😐

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

قربونت تا اینجای بگو استاتوس چیع

همون استوری

✌🏻 از هر آدمی به اندازه شعورش توقع داشته باشین ✋🏻🥲       حداقل اینطوری ،کمتر عذاب میکشین... چون ما به هررررکی پرو بال دادیم،پرواز کرد🕊️ از اون بالا رید💩 روی سرمون!!                          ❌اگه مخالف حرف منی🤔لازم نیست ،ریپلی کنی❌و نظرتو به من تحمیل کنی!! نظر من همینه ک برای اسی نوشتم..              نظر من برای تو نیست،به خودت نگیر   ✌🏻😏                                                                                                    ❌❤️میشه ازت خواهش کنم برام 🖤 1دونه یا هرچندتا دوست داری عزیزم 🖤برام  سوره کوثربخونی😢🌼🥰🖤 بِسْمِاللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم❤️إِنَّا أَعْطَیْنَاکَ الْکَوْثَرَ ﴿١❤️﴾ فَصَلِّ لِرَبِّکَ وَانْحَرْ ﴿❤️٢﴾ إِنَّ شَانِئَکَ هُوالأبْتَرُ ﴿❤️٣﴾                                            
همون استوری

من همیشه فکر میکردم استاتوس یه چیزدیگه اس😑💔

اون لحـظه که آدما باهات کاری میکنن که حالت از سادگـیت بهم میخوره دقیقا همون لحظـه یه آدم دیـگهٔ میشی !ببین من بدترین آدم روی زمین هم که بشم بازم متوجه نمیشم کدوم قسمتش میتونه به تو ربط داشته باشه😏🤞آقایون نامحترم برید به همون خوار و مادرتون درخواست دوستی بدین😡
مدرک‌تحصیلی رو‌عکسش و‌گذاشته و‌گفته ایشالا دکترات دخترم

جوجه رو اخر پاییز میشمارند

اصلا بگیر این عقده ای بازیا چیه درکش برام سختت

ادما به اندازه کمبوداشون حسادت میکنن