2777
2789

۳جلسه دیگه ام مونده تا عملی تموم شه،انگار مبتدی ام

هر چی میخوام به خودم تلقین نکنم ولی واقعا کند ذهنم مثل اینکه

تسلط روی پدال ها ندارم مربیم بهم گیر میده هی سرزنشم میکنه

بابام ماشین نمیده بهم،چون شاسیه میگه خرابش میکنی

پولم برای خصوصی نمیده

الان ۳جلسه ام مونده چس کار کنم نهایتا دفعه ۲یا۳ قبول شم

۲هفته دیگه میرم امتحان

کمکم کنید لطفا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تو منی یامن تو؟من جلسه هشتم بود امروز هنوز روی پدال گاز وکلاچ تسلط ندارم جات خالی امروز بدون کلاچ دن ...

وایییییییی دقیقااااااااااااااااااااا

منم کلاچ تا ته نمیارم بعضی وقت ها خیلی سفته مربیه قشنگ سرم داد میزنه،خانومه

میگه صفحه کلاچ نابود کردی

بعد خاموش میکنم،گاز و کلاچ بلد نیستم،ترمز یهو میزنم

کلا اعتماد به نفسم ببخشید ریده

کسی نیست بگه خوب من اگه بلد بودم نمیومدم کلاس برای رانندگی اومدم یاد بگیرم دیگه

مربی با اقا باید برمیداشتی

و اینکه به رانندگی بقیه دقت کن

پول هم از خرج های دیگه ات بزن تا بری کلاس دوباره

رانندگی مهارت هست 

با ده ساعت که راه نمیفتید

"هر کسی را ملاقات می‌کنی درگیر نبردی است که تو هیچ چیز درباره آن نمی‌دانی. همیشه مهربان باش." بعد از دیدن خیلی دعوا و پرخاش‌ها در سایت، عمیقا به این نتیجه رسیدم که خیلی‌ها در این دسته جا می‌گیرند 😊

وایییییییی دقیقااااااااااااااااااااامنم کلاچ تا ته نمیارم بعضی وقت ها خیلی سفته مربیه قشنگ سرم داد م ...

مربی من‌آقاست وبشدت باحوصله وریلکس،منم کلاچو زود ول میکنم همش بهم تذکر میده کلاچو رها نکن،گازم که نگم‌برات پامو میزارم تا ته رو گاز ،دورماشین یهو میره روی ۴ میگه نگاه کن گازت کجاست امروزم دور یه فرمون یاد داد چندباری نزدیک بود برم‌توجدول خودشم ریلکس نشسته بود گفتم وای دلرم میرم توجدول گفت برو ببینم تاکجا میخوای بری،هی میگم ماشین شماست خوب خراب میشه میخوره جایی میگه نترس بخوره جایی محکم‌صدا میده اصلا نمیترسونتم

مربی من‌آقاست وبشدت باحوصله وریلکس،منم کلاچو زود ول میکنم همش بهم تذکر میده کلاچو رها نکن،گازم که نگ ...

چقدر مربی با حوصله و خوش اخلاقی

نه دور دو فرمون دقت میخواد

من فهمیدم رانندگی فقط فقط تمرینه،همین